2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست همش میگم کاش شوهرم دیگه برنگرده بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 84 پست
اتفاقا خوشحال میشم ازاد میشم از دستش با بچم راحت زندگیمونو میکنیم بچه غیر خوابش چه از پدر بودن دیده ...

دقیقا... همچین مردایی بمیرن خیلی خوش بحال زناشون میشه

پدر من هزار پله از شوهر تو بدتره مادرمو نابود کرده مریضش کرده حتی نمیزاره مامانم دکتر بره 

روزی هزاربار ارزو مرگشو میکنیم ... هیچ پدریم نکرد در حق ما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدابگوچراوقتی کارای دیگه دوسداریدکنیدزن میگیریداخه

امثال اینا حیون دو پا تشریف دارن 

خودشون همه غلطی میکنن زنای بدبختشون بچه داری کنن فقط خونه داری بشورن بپزن 

اینا باید ی زن بگیرن مثه خودشون 

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

دقیقا... همچین مردایی بمیرن خیلی خوش بحال زناشون میشهپدر من هزار پله از شوهر تو بدتره مادرمو نابود ک ...

اره بخدا بمیره بهتره  حداقل میدونیم نیست وجود نداره ن اینکه باشه و مایع عذاب

امثال اینا حیون دو پا تشریف دارن خودشون همه غلطی میکنن زنای بدبختشون بچه داری کنن فقط خونه داری بشور ...

خیلی حرصی میشم ازدست این مردا😐😐😐چیکارکنممم من بیمارداشتیم یاروزنش داخله داره زایمان میننه بعدبماپامسده اخه بیشورچطورروت میشه😐

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

عزیز دلم تاپیک های منو بخون، دیگه بهش محل نذار مثل سگ میفته دنبالت شوهر من انقد بد ببببببببببببببببب ...

عزیزم منم همش پیگر شوهرم هستم بشدت روش حساسم چون چشم چرون عوضیه با عروس خواعرش شب یلدا همو دید میزدن 💔💔💔💔💔 دو روز لب ب غذا نزدم حالم بده  اون خیلی بهم بی احترامی میکنه زنگ نمیزنه محل نمیده فقط موقع رابطه میاد سمتم اونم میدونم مجبوریه وسط رابطه خیلی ببخشید آلت ش شل میشه نمیدونم چرا فکر میکنم با من حال نمیکنه😔😔😔😔 کثافت تر ازش ندیدم

اره بخدا بمیره بهتره حداقل میدونیم نیست وجود نداره ن اینکه باشه و مایع عذاب

اخه چرااااااااااااباهاش صحبت کن بهش بتوپ بگومث خودت میشم ببین چی میگه سگ

عزیزم منم همش پیگر شوهرم هستم بشدت روش حساسم چون چشم چرون عوضیه با عروس خواعرش شب یلدا همو دید میزدن ...

شایدحسش میپرهوازت بدش نمیاد🥲🥲🥲رابطه روتوپیشنهادمیگی مگه؟

خیلی حرصی میشم ازدست این مردا😐😐😐چیکارکنممم من بیمارداشتیم یاروزنش داخله داره زایمان میننه بعدبماپ ...

توروخدا نگو سرم درد گرفت 

نی نی سایت واسم سمه واقعا منو میریزه بهم

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

عزیزم منم همش پیگر شوهرم هستم بشدت روش حساسم چون چشم چرون عوضیه با عروس خواعرش شب یلدا همو دید میزدن ...

این بزور قرص سرپاس ادمه قرص نباشه همون رابطه ام نمیتونه بس بی عرضه اس انگار من عروسک خیمه شب بازیم. بشورم بسابم اقا شب پاشه بیاد واسه رابطه 

اره بخدا بمیره بهتره حداقل میدونیم نیست وجود نداره ن اینکه باشه و مایع عذاب

قیدشو بزن

واسه خودت بگرد عشق کن دیگه محل سگم به اون نزار... پسرت ک یکم بزرگ شد طلاق بگیر برو

زندگی همینه با حرص خوردن تو فقط پیر تر میشی🤕من اصلا باورم نمیشه بیست سالته و بچه داری

منم همسن توام...فکر میکنم نینی کوچولو هستم در حدی که لباس نینی میپوشم و شبا تو بغل مامانم میخوابم

تو خیلی جوونی قدر خودتو بدون

فقططط ازش پول بکش و عشق بکن واسه خودت

اخه چرااااااااااااباهاش صحبت کن بهش بتوپ بگومث خودت میشم ببین چی میگه سگ

ادم صحبت نیست نهایت ب چک میزنه تو گوشم الان میگم‌ دیشب رفتی دور دور میگه هرکی رفته دور دور مادرش بمیره هرکی  هرکیم دروغ میگه مادر پدرش منم گفتم ایشالا شما خانوادگی بمیرین