2777
2789

چند روز پیش تولدش بود رفتم براش کادو خریدم کیک خریدم با پسرم سوپرایزش کنیم امد عین گاو سرشو انداخت پایین رفت  فقط گفت مرسی دیروز قول داده بود شب ببرتمون بیرون از عصر ساعت ۴ گفت دوستام واسم تولد گرفتن رفت۱۱ شب امد منم ۸ بود بس دلم گرفت با پسرم رفتیم ی پاساژی یساعت گشتیم برگشتیم وقتی امد خونه توقع داشت شام درست کنم توقع رابطه‌ داشت منم قهر کردم گرفتم خوابیدم از صبم باز خوابیده یکم پیش بیدار شد پسرم یکم پول داشت واسش پس انداز کرده بودیم گفتم ببریم پولشو بدیم ی تیکه طلا بخریم داد زد مگه من بیکارم من دارم میرم خونه مادرم و رفت  ارزو میکنم کاش تصادفی چیزی بکنه بمیره من شرایط طلاق ندارم حداقل بمبره راحت میشم تازه برگشته زبونشم درازه میگه دیشب با کی رفتی توکه بلدی بری خودت برو منم گفتم چون تو بردی  شرمندت شدم گفتم مزاحمت نشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد دلم میخاد امثال این مردا رو بزنم با اره برقی تیکه تیکه کنم فقط

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

اون بمیره تو خوشت میشه

هر چی باشه بابای بچته 

حتما خوبه که براش تولد گرفتی اگه بد بود که چرا باید کادو بخری و جشن بگیری

نفرین نکن اون بمیره خودت بدبخت میشی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
اون بمیره تو خوشت میشههر چی باشه بابای بچته حتما خوبه که براش تولد گرفتی اگه بد بود که چرا باید کادو ...

اتفاقا خوشحال میشم ازاد میشم از دستش با بچم راحت زندگیمونو میکنیم بچه غیر خوابش چه از پدر بودن دیده چه فرقی ب حالش داره

منممم😡😡😡

بخدا بگو پوفیوز واسه تو همه اینکارارو کرده اینا یکیو میخان سگ محلشون کنه تحویل ک میگیرن سرشون گیج میره

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بخدا بگو پوفیوز واسه تو همه اینکارارو کرده اینا یکیو میخان سگ محلشون کنه تحویل ک میگیرن سرشون گیج می ...

خیلی دلم گرفته عین ابری بهاری دارم اشک میریزم بی لیاقت