2777
2789
عنوان

دمتون گرم اصلا خیلی خوبید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 44 پست

😂😂😂😂والا فقط گفتن ژلوفن بخور بهم

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁تاپیکای اولی برای دوست جونیه و بقیه برای منه نور دختر بندست میشه گیر ندید به بنده؟نه تاپیک جنجالی میزنم که بخوام دروغ بگم نه دلیلی براش دارم میام که درد و دل کنم اینجا ، خدایا خودت مراقب همه کسم باش دخترمو میسپرم دست تو🤲🏻🤍😘 چقد خوشگلی آره با خودتم🥰🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بزارتا بگم‌واست چی‌کنی میری مرغ میاری تیکه میکنی رو گاز نمک میزنی کباب میکنی میخوری بجز نمکم هیچی نمیزنی ترجیحا مرغ باشه بعدش دعا میکنی به جونم امتحان کن حتما

گله کردن خیلی رفتار دافعه داری هست اینجا مجازیه ولی اگه حضوری هم این کار رو میکنین اصلاحش کنین به نظ ...

من الان زیاد گله نمیکنم اماتایپیک هام زیاد بازدید نداره 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

غفونت معده داشتم اما اینقدر حالم بد نمیشد آره حتما باید برم تا بدتر نشده

عفونت معده،یکی از عوارض رفلاکس معده و زخم معده هست عزیزم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
😂😂😂😂والا فقط گفتن ژلوفن بخور بهم

میدونم به من همونم نگفتن اگه سرت درد میکنه یه شالی پارچه درازی رو داغ کن کمی ببند به سرت سفت نبند دردش کمتر میشه

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

میدونم به من همونم نگفتن اگه سرت درد میکنه یه شالی پارچه درازی رو داغ کن کمی ببند به سرت سفت نبند در ...

حسود کوچولو😂😂♥️♥️♥️

برای حالت تهوع اگه حس میکنی میخوای بالی بیاری عسل و آب لیمو بخور که بالا بیاری راحت شی 

بالا که آوردی خواستی اون حسه تهوعه بره ماست بخور 

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁تاپیکای اولی برای دوست جونیه و بقیه برای منه نور دختر بندست میشه گیر ندید به بنده؟نه تاپیک جنجالی میزنم که بخوام دروغ بگم نه دلیلی براش دارم میام که درد و دل کنم اینجا ، خدایا خودت مراقب همه کسم باش دخترمو میسپرم دست تو🤲🏻🤍😘 چقد خوشگلی آره با خودتم🥰🥰🥰

عفونت معده،یکی از عوارض رفلاکس معده و زخم معده هست عزیزم.

وایی چرا بهم دارو ندادن من میگم شاید دکتره این دارو هارو برای همون داد چون میگن آنتی بیوتیک برای عفونت معده خوبه

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.