2777
2789
عنوان

نامزدم میگه دیگه بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 95 پست
خوشبحالت حتی دیشبی طلاهامو گذاشتم خونشون اومدم برم خونمون مادر نامزدم و خواهر نامزدم طلع شدن زنگ زدن ...

یمدت جوابشو نده  قطع ارتباط کن 

بزار بیاد منت کشی اگرم نیومد ولش کن دیگه نمیتونی به زور نگهش داری

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نمیخواد دیگ چاره ای نیست تمومش کن

من دیروزی رفتم پیشش طلاهارو دادم گفتم بیا بعدش میخواستم برم گفت مگه من گفتم رابطمون تموم شده مگه گفتم بری نمیدونم چیکار کنم میگه برو تموم بعدش میگه نرو کی گفته بری 

دیوونه ایی دیگه نباید باهاش رابطه کامل برقرار میکردی اون پسر تورو فقط واسه رابطه میخواد نه ازدواج پسر اگه واقعا عاشق باشه عشقشو میبره خونه بخت نه خونه خالی روی تخت 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

من دیروزی رفتم پیشش طلاهارو دادم گفتم بیا بعدش میخواستم برم گفت مگه من گفتم رابطمون تموم شده مگه گفت ...

دلش میگه بهتره بری ولی میترسه بری و با واکنش‌ بد خانواده ها رو به رو بشه

امروز نری فردا بچه بغل میری از ما گفتن 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
یمدت جوابشو نده قطع ارتباط کن بزار بیاد منت کشی اگرم نیومد ولش کن دیگه نمیتونی به زور نگهش داری

خب میدونی فکر میکنه باهام مهربون بوده برام جشن نامزدی گرفته رفتیم مسافرت باهم یا کلی اتفاق دیگه فکر میکنه که بهم لطف کرده یعنی اینو وظیفه خودش نمیدونه میگه من بهت لطف کردم اینکارارو برات انجام دادم 

خب میدونی فکر میکنه باهام مهربون بوده برام جشن نامزدی گرفته رفتیم مسافرت باهم یا کلی اتفاق دیگه فکر ...

باهم سر چه مواردی بحث دارین ؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
خب میدونی فکر میکنه باهام مهربون بوده برام جشن نامزدی گرفته رفتیم مسافرت باهم یا کلی اتفاق دیگه فکر ...

ببخشید اما انقدر خودتو کوچیک کردی که اینطوری رفتار میکنه نمونه اش تاپیک قبلیست که میخواستی با کل پولت براش ایفون بخری 

یمدت جوابشو نده بزارش به حال خودش 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
دلش میگه بهتره بری ولی میترسه بری و با واکنش‌ بد خانواده ها رو به رو بشهامروز نری فردا بچه بغل میری ...

نمیدونم پس دوست داشتن من چی. یعنی یک سالی که باهم بودیم چی رابطه ای که من داشتم چی احساساتم چی 

هیچی خودش چی زندگیش چی میشه احساسات اون چی میشه آبروی من چی میشه خانواده اونا چی میشن مطمعنن اذیتش میکنن مردم حتما درموردش فکرای بدی میکنن زندگی براش سخت تراز این میشه .

نمیدونم پس دوست داشتن من چی. یعنی یک سالی که باهم بودیم چی رابطه ای که من داشتم چی احساساتم چی هیچی ...

اشتباه کردی اسی رابطه داشتی 

نامزدی برای شناخت بوده نه برقراری رابطه 

نمیدونم پس دوست داشتن من چی. یعنی یک سالی که باهم بودیم چی رابطه ای که من داشتم چی احساساتم چی هیچی ...

چون نامزدی از هم جدا شدین با یک عبارت «تفاهم اخلاقی نداشتیم» دهن همه رو میبندن کسی هم نمیتونه بهش اعتراض کنه چون نامزدی برای شناخت بوده 

اشتباه کردی اسی رابطه داشتی نامزدی برای شناخت بوده نه برقراری رابطه

:) میدونی اگه نامزدم بره من دیگه نمیتونم با کسی ازدواج کنم اصلا کاری با رابطه ای که داشتم ندارم چون دیگه نمیتونم حسی به کسی داشته باشم من اتاقم پراز خاطرات اونه ما باهم مسافرتای مختلف رفتیم ،عروسی رفتیم،باهم گریه ردیم،باهم خندیدم،باهم عروسی رفتیم شادیامون باهم بودیم ناراحتیامون باهم بودیم نمیتونم ازش جدا بشم نمیتونم اونم نمیتونه یه روز باهم حرف نزدیم داشتیم دیونه میشدیم شبش باهم آشتی کردیم نتونستیم تحمل کنیم 

:) میدونی اگه نامزدم بره من دیگه نمیتونم با کسی ازدواج کنم اصلا کاری با رابطه ای که داشتم ندارم چون ...

اسی به نظرم بهتره برید مشاوره ببینید مشاوره چه راهی میذاره جلوت 

بهت بگم یا مدت نباش دل تنگت بشه نگرانم به نبودنت عادت کنه 

بهت بگم بمون پیشش نذار سرد بشه نگرانم از بودنت زده بشه 

موقعیت حساسیه 

چون نامزدی از هم جدا شدین با یک عبارت «تفاهم اخلاقی نداشتیم» دهن همه رو میبندن کسی هم نمیتونه بهش اع ...

ما نمیتونیم از هم جدا بشیم چون تو همه چیز باهم بودیم شاید یک سال بیشتر نبودیم باهم ولی نمیتونیم اگه یه روز دو روز باهم حرف نزنیم دیونه میشیم