2777
2789
عنوان

نامزدم میگه دیگه بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 95 پست
اسی به نظرم بهتره برید مشاوره ببینید مشاوره چه راهی میذاره جلوت بهت بگم یا مدت نباش دل تنگت بشه نگرا ...

میدونی مشکل کجاست خودش مشاور داره مشاور بهش میگه کات کن باهاش من حرف این مشاورو قبول ندارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خودش مشکل داره میگه من مشکل دارم افسردم دو یا سه تا مشاور دارم حالم خوب نیستش

شما مشاورشو دیدین ؟ این احتمال داره اغراق میکنه پیرامون مشکلش 

۲-۳تا مشاور ک نداریم چون حرف هاشون چندتا میشه بیمار سردرگم میشه این داره دروغ میگه 

قصد توهین ندارم ولی ممکنه نامزدت از نظر روانی یه سری مسائل جزیی داشته باشه خب این نوسانات تو احساساتش یکم غیر معمول و عجیبه نه مثلا اختلال یا مشکل خیلی پیچیده ایه شاید ذهنش درگیر چیزیه شاید اتفاقی براش افتاده اخیرا نمی‌دونم ... ، دعا و طلسم که همش چرته کلا اینو فراموش کن ، سعی کن بیشتر باهاش صحبت کنی دلیل رفتار هاشو بفهمی یا ترغیبش کن دو نفره برید مشاوره 

اگر اینطوریه شما هم باید برین پیش مشاورخودتون ببینید مشاور نامزدتون برچه اساسی داره این حرفو میزنه

دارم به این بهش وقت بدم یک هفته از هم جدا شیم با هم همکارم هستین باهم کار میکنیم باهم کار کنیم اما باهم بیرون نریم‌داشتم فکر میکردم از دانشگاهم بیام بیرو یک سالی نمیتونم با این شرایط ادامه تحصیل بدم‌