2777
2789
عنوان

چرا باید تو سن بیستو دو سالگی بخوام به فکر یادگیری دروس تجربی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 50 پست
مرسی قشنگم اره خیلی اشتباه کردم خیلی اما باز خدارو شکر میکنم که خدا منو برگردوند ایشالا شماهم موفق ب ...

آره واقعا ..

عاقل شدیم خواهر😅😅😅

حالا سنمون خداروشکر زیاد نیست اونقدرا😉❤️

به خدا توکل کنیم ایشالا گه موفق میشیم

خیلی پشیمونم نرفتم تجربی😢الان باید از صفر شروع کنم

منم دارم از صفر شروع میکنم..

ولی چون سنم بالاست و بهش علاقه دارم قشنگ متوجه میشم.ما سرمون کم بود واقعا حال درس نداشتیم‌‌

الان که سرمون بالاتر رفته هیچ ایرادی نداره که دنبال علاقمون بریم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا لازمه قشنگم..چون نمرات هر سه پایه مهمه تو کنکور 🫠ولی خب من اول همرو یاد میگیرم بعد میرم امتحانا ...

هر جور دوست داری ولی لازم نیست امسال یازدهم دوازدهم فقط و معمولاً باید تو سالی که کنکور میدی حتی اگه نمراتت خوب باشه بازم باید ترمیم کنی چون تراز هر نمره با توجه به سالی که امتحان دادی هست

من که ۲۳ سالمه و هنوز میخوام کنکور بدم..

سلام فرهنگیان ۲۳ سالو قبول میکنه ؟ 

من متولد 81 ام امسال شرایطشو ندارم به نظرت سال بعد میتونم شرکت کنم ؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بله دیگه باید یازدهم دوازدهم شرکت کرد که واقعاً سخته

اگه ریاضی و علوم  دبستان و راهنماییمونو دوباره بخونیم ، یادمون میاد همه چی..

و قشنگ میتونیم آماده یادگیری دروس تجربی بشیم..

خونوادم خیلی متعجبن که تو از ریاضی متنفر بودی چیشد که علاقه داری😂😂

خودمم باورم نمیشه..

خداروشکر

سلام فرهنگیان ۲۳ سالو قبول میکنه ؟ من متولد 81 ام امسال شرایطشو ندارم به نظرت سال بعد میتونم شرکت کن ...

آره عزیزم متولد مهر ۸۰ به بعد میتونن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
هر جور دوست داری ولی لازم نیست امسال یازدهم دوازدهم فقط و معمولاً باید تو سالی که کنکور میدی حتی اگه ...

یازدهمم باید ترمیم کرد دوباره ؟  بعد همه ی درسای دوازدهم و زاید ترمیم کرد اونایی که 20 شدیمم دوباره باید امتحان بدیم ؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

آره عزیزم متولد مهر ۸۰ به بعد میتونن

یعنی من سال بعد میتونم ؟:(

منم دارم از صفر شروع میکنم..ولی چون سنم بالاست و بهش علاقه دارم قشنگ متوجه میشم.ما سرمون کم بود واقع ...

منم 22 ام اما دیگه حال هیچیو ندارم سن ادم بالا میره ادم خسته و له میشه امسال اصلا نتونستم کنکور شرکت کنم 

رشتمم تجربی بود 

یعنی من سال بعد میتونم ؟:(

امسال میتونی گلم واسه ۴۰۴

سال بعدش میشه متولد مهر ۸۱ به بعد

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یازدهمم باید ترمیم کرد دوباره ؟ بعد همه ی درسای دوازدهم و زاید ترمیم کرد اونایی که 20 شدیمم دوباره ...

اگه دوازدهم رو پارسال نهایی دادی فقط درسایی که خراب کردیو ترمیم بزن ولی اگه مال قبل باشه و نهایی نبوده باشه همه حتی ۲۰ یازدهم هم اگه پارسال نهایی ندادین باید ترمیم کنین و گرنه تراز نمره صفر رو میزارن

شما چندسالتونه؟ببخشیدا میپرسم🥰انگیزه میگیرم میبینم هم سنو سالام بدنبال شروع دوباره هستن

من اصلا دنبال شروع دوباره نیستم ولی دنبال کار گرفتنم چون از بی پولی خستم و به پول نیاز دارم همین وگرنه حوصله خودمم دیگه ندارم دعا کنید شاغل بشم خیلی بش نیاز دارم 🥺 

دلم میخاد فرهنگیان قبول شم اما دیگه امسالم باز شرکت نکردم