2777
2789
عنوان

چرا باید تو سن بیستو دو سالگی بخوام به فکر یادگیری دروس تجربی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 50 پست
واسه چی اینجا میگی یه عده نا امیدت میکننخوشحالم برات دختر😍😍طرز فکرت خیلی خوبه معلومه ادم موفقی میش ...

نه واقعا هیچکس خداروشکر نا امیدم نکرد🥹🥹🥹

آره خداروشکر سر عقل اومدم ..

انشالله موفق بشم..

پزشکیان ۲۲ سالگی قبول شد ولی من از ۲۲ سالگی دارم علوم و ریاضی رو از هفتم میخونم چندماه دیگه میتونم دروس تجربی رو شروع کنم🥹🥹

میدونم🥹🥹واقعا خیلی بی عقل بودم حوصله خونوادمو نداشتم ..بندگان خدا انقد بهم خوبی میکنن هی قضاوتشون ...

اشکال نداره پیش میاد به خاطر نوجوانیت بود 

الان که فهمیدی تا میتونی جبران کن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سال دیگه متاسفانه شرط سنین نمیرسه:(مگر اینکه زیاد کنن

میگفتن 24 ساله  که اههههه باید ارزومو با خودم به گور ببرم 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

میگفتن 24 ساله که اههههه باید ارزومو با خودم به گور ببرم

رشتت چیه آزمون استخدامی نداره؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید