2777
2789

من رشتم انسانی بود و دانشجوی حقوقم و فهمیدم که چقد متنفرم از علوم انسانی.

و چقد دوس دارم ریاضیو شیمیو اینارو یاد بگیرم و چقد علاقه دارم!!!

در کنار دروس دانشگاهم دارم چندروزه ریاضی رو از راهنمایی شروع میکنم میخونم‌ چون که ریاضی یادم رفته چندسال دور بودم😅😅😅

اصلا واسم مهم نیس اگه کسی بخواد بگه دیره!

خونوادمم خیلی تشویقم میکنن که میخوام دنبال علاقم برم🥹🥹🥹🥹 

تو دوران نوجوونی از ریاضی و علوم بدم میومد ولی الان که سنم بالا رفته و ۲۲ سال دارم یهویی علاقم به ریاضیو شیمیو فیزیکو زیست زیاد شد و دوس دارم بخونم از روی علاقه و واقعا میدونم موفق میشم .

فهمیدم چقد از دروس انسانی متنفرم ک هیچ جذابیتی برام ندارن🫠🫠

اگه رو دور بیفتم میرم مدرسه بزرگسالان و دیپلم تجربی میگیرم 😍😍😍😍

بنظرم واقعا دیر نیست که مثلا در سن ۲۵ سالگی این چیزارو بتونم تموم کنم بخونم . 

هر علاقه ای دارین در هر سنی ، شروع کنین واقعا واسه دلتون شروع کنین نذارین حسرت به دلتون بمونه.

حتی اگه ۴۰ سال دارین هدفتونو دنبال کنین.

موفق باشی 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که ۲۳ سالمه و هنوز میخوام کنکور بدم..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
برو عزیزم دنبالش من تجربی بودم قبول نشدم رفتم حقوق آزاد بعد دیدم علاقه ندارم پارسال انصراف دادم بازم ...

آفرین عزیز دلم.

ما مقصر نیستیم.تو دوران نوجوونی بخاطر تغییرات هورمونی و این داستانا و هیجان و این چیزا واقعا عاقل نیستیم که تشخیص بدیم چی خوبه چی بده!!

ایشالا موفق بشیم 🥰

آفرین عزیز دلم.ما مقصر نیستیم.تو دوران نوجوونی بخاطر تغییرات هورمونی و این داستانا و هیجان و این چیز ...

مرسی قشنگم 

اره خیلی اشتباه کردم خیلی 

اما باز خدارو شکر میکنم که خدا منو برگردوند 

ایشالا شماهم موفق بشییی

بابا به مامان چیزی نگو🥲

اگر به خاطر کنکور میگی لازم نیست دیپلم مجدد بگیری فقط تو کنکور شرکت کن و با توجه به شرایط جدید باید ...

واسه ایجاد سابقه هم میگن باید امتحانات یازدهم دوازدهم شرکت کنی خیلی سخت گرفتن قبلا راحت میشد کنکور تجربی داد

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

اگر به خاطر کنکور میگی لازم نیست دیپلم مجدد بگیری فقط تو کنکور شرکت کن و با توجه به شرایط جدید باید ...

چرا لازمه قشنگم..

چون نمرات هر سه پایه مهمه تو کنکور 🫠

ولی خب من اول همرو یاد میگیرم بعد میرم امتحانای نهایییشو میدم

آره باید دیپلم رو گرفت.بخاطر اینکه تو کنکور نمرات دبیرستان موثرن

خیلی پشیمونم نرفتم تجربی😢الان باید از صفر شروع کنم

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن