2777
2789
عنوان

شوهر دندانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 97 پست
خب منم میگم مهم اینه تحصیل کرده باشه حتی تو یه رشته دیگه . پزشک که سیکل و دیپلم ردی رو نمیگیره 😅

آره همین

اون یکی کاربر گفتش خودتم دندوپزشکی؟ به اون منظورم بود فک کردم شمایید ریپ زدید 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا با حرفت موافقم البته منم دکتری عمومی پزشکی میگیرم بعد فارغ‌التحصیلیم ولی زمانی که دانشجوی پیرا ...

ازدواج قسمته 

درسته ک اگه تو محیط پزشکی باشی احتمال ازدواجت با یه پزشک ۹۰ درصده 

اما باز خیلی پزشکا با غیر صنف خودشون ازدواج کردن 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
نه عزیزم چ مشکلی کجا بهتر از کشور دوست و همسایه روسیه ! های لاولی دنتیست های روشا

پس مبارکه 💃فقط لباس گرم بردار خیلی سرده 

خیلی پسره خوبیه مادر شوهر خواهرشوهر هم نداری 

جان وئرمه غمه عشقه که عشق آفت جاندیر/ عشق آفت جان اولدوغی مشهور جهاندیر/ سود ایستمه سودای غم عشقده هرگز/کیم حاصل سودای غم عشق زیاندر

دندون پزشک ها از شدت بدن درد و گردن درد اعصاب ندارن😀

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

چشم حتما گرم می‌پوشم جاری چی دارم؟

آره یدونه عروس بزرگه هست دختر خوبیه نگران نباش

جان وئرمه غمه عشقه که عشق آفت جاندیر/ عشق آفت جان اولدوغی مشهور جهاندیر/ سود ایستمه سودای غم عشقده هرگز/کیم حاصل سودای غم عشق زیاندر