2777
2789
عنوان

کلاهبرداری با چک تو دیوار

63 بازدید | 7 پست

سلام دوستان کسی تجربه کلاهبرداری از برنامه دیوار داشته؟

مقداری جنس به ارزش ۲۰۰ م تومان توی دیوار اگهی کردم دو نفر اومدن حضوری جنس هارو دیدن پسندیدن 

یکیشون اقای مسنی بود و اون یکی کارگرش

قولنامه نوشتیم و بعد چن روز یکی رو فرستادن جنس هارو بار کردن از طریق باربری و بردن و چکو برای من اوردن منم تاییدش کردم چک برای خودشون نبود گفتن که مال یکی از شریک هاشون هست که باهم کار میکنن 

بعد اون دیگه جواب تلفن نمیدادن و این خیلی مشکوک بود

چک صیادی بانک پارسیانه معتبرم هست استعلام گرفتم وضعیت سفید بود اما شک داشتم دوبار به بانک رفتم شماره تلفن صاحب چک رو بهم ندادن اما خودشون باهاش تماس گرفتن باهاش صحبت کردم گفت پاس میکنم و فلان گفتن تاحالا دوتا دسته چک گرفته پاس کرده و با جوازکسب دسته چک گرفته و فلان...موعد چک دیروز بود که پاس نکرد و برگشت خورد امروز رفتیم بانک گفتن ۴ تا همزمان چکش برگشت خورده وضعیتشم قرمز شده شماره تماسشم داد خاموشه

بنظرتون دستم به جایی بنده؟فردا میخوام برم بانک و گواهی عدم پرداخت بگیرم و شکایت کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین از مامان من یه وسیله مسی دزدیدن پیامک واریز با نام کاربری بانک ملی اومد ولی مرتیکه عوضی خودش پیامو فرستاده بود به بهونه اب مامانمو فرستاد بالا وسیلشو برداشت فرار کرد بعد چندوقت زنگ زدن گفتن ازتون از دیوار دزدی شده بیاین فلان دادسرا

رفته بود اقاعه گفته بود حتما شکایت کنید ما از رد پای طرفم شده پیداش میکنیم ولی خیلیا چون حالا یکم بروبیا داره بیخیال میشن ولی نمیدونن ما پیگیری میکنیم و خرچقدرم طول بکشه پیداش میکنیم شمام حتمااااا شکایت کن

فقط زود کارای برگشت چک رو انجام بده چون طول بکشه حقوقی میشه و طرف اعسار میزنه و کلا هیچ میشه الان میتونی کیفری شکایت کنی 

همه میخوان برن بهشت...ولی کسی نساخته بهشت...فقط همه میخوان برن...پس بهشتی وجود نداره