2777
2789
عنوان

شوهر دندانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 97 پست
نه ولی تحصیل کرده ها با تحصیل کرده ازدواج میکنن

فقط دندونپزشکا ک تحصیل کرده نیستن

شاید ایشون تو یه رشته دیگه موفقه

ولی هر وقت یکی میگه شوهرم پزشک باشه فورا میگن خودتم پزشکی؟ خیلی پزشکا با غیر پزشک ازدواج کردن حالا شاید ایشونم یکیش 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط دندونپزشکا ک تحصیل کرده نیستنشاید ایشون تو یه رشته دیگه موفقهولی هر وقت یکی میگه شوهرم پزشک باشه ...

خب منم میگم مهم اینه تحصیل کرده باشه حتی تو یه رشته دیگه . پزشک که سیکل و دیپلم ردی رو نمیگیره 😅

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

یکی هست ۲۱ سالشه قدش۱۹۰ ولی داره روسیه درس میخونه مشکلی نیست

جان وئرمه غمه عشقه که عشق آفت جاندیر/ عشق آفت جان اولدوغی مشهور جهاندیر/ سود ایستمه سودای غم عشقده هرگز/کیم حاصل سودای غم عشق زیاندر

من دارم لیسانسمو میگیرم همسرم شغلش ازاده 😄

الهی عزیزم.مهم اینه درآمدداشته باشه وادم خوبی باشه 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

فقط دندونپزشکا ک تحصیل کرده نیستنشاید ایشون تو یه رشته دیگه موفقهولی هر وقت یکی میگه شوهرم پزشک باشه ...

کاملا با حرفت موافقم البته منم دکتری عمومی پزشکی میگیرم بعد فارغ‌التحصیلیم ولی زمانی که دانشجوی پیرا پزشکی بودم خیلیا همین چیزا رو میگفتن که آره الان اگه تو همین رشته بمونی خیلی موقعیت های ازدواجت هم کم میشه:/ همش چرت می گفتن