2777
2789
عنوان

به نظرتون حق داره مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 35 پست
حالا که کاراشون دستت اومده دیگه نکن...وقتی فقط خودت و شوهرت مهمون هستین طبیعیه کمک کنی و ظرفا رو بشو ...

اینا مدلشون پرووو هست که هر چی کار کنی بیشتر توقع میکنن و هیچ کار و دلسوزی هم برای کسی ندارن

نه واسه من تنبل نیس خدایی.اما من دیدم میره خونه جاریم تمیزکاری😑خونه اون یکی بچه داری شوهر داری مهمو ...

بازم دمش گرم پیش تو اینحوری گفته ولی مادرشوهر من عین چی از جاری و برادرشوهرم میترسه پیش اونا جواب سلام منم به زور میده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه روزی میفهمی که کارت اشتباهه

این حالا از مادرشوهرش راضیه و خودش هم اهل کاره

من مادرشوهرم خیلیییی بده و به شدت ازش زده شدمو و فراریمممم روانیم کردن عوضیااا

چندتا بچه داری منم بعد ده سال انداختمشون اشغالی

یه دونه 

من قطع رابطه دوست ندارم میگم یه حدی و ادم بذاره که قطع رابطه نشه ولی خب زباد هم نمیرم چون حوصله شونو ندارم دیگه 

حالا من همه جشن های خودمون و بچه مو خونه مامانم گرفتم و بنده خدا مامانم کلی زحمت کشید و اون همه غذا ...

نه جاری من خونه مادرشوهرم میندازه .حالا‌جمعیتی ام نمیشیما. چون تنبلو بی‌مسولیته . بعد مادرسوهرم میپزه میشوره جمع میکنه تمیز میکنه سالاد و .... پذیزایی و... اون بیشعور نمیگه تولد بچه ی منه . من باید پاشم. 

منم سر همین گفتم دیگه نمیریم این مناسبتارو. 

شوهرم ب‌مامانش گف‌دوساله رنگ خونه داداشمو ندیدم . مادرش خجالت کشید کف‌اره راست میگی چی بگم.  الان جوری شده ک مادرشوهرم هرجا‌میشینه میگه فقط‌پرستو . علنی گفته شعور‌پرستورو اون یکی عروسام باهم ندارن. 

parasoo1989@
بازم دمش گرم پیش تو اینحوری گفته ولی مادرشوهر من عین چی از جاری و برادرشوهرم میترسه پیش اونا جواب سل ...

ذیگه خیلی ضایع بود اخه . نمیشد دفاع کنه. ببین فکر کن یکی‌از‌جاریام سر بچه دومش یکسال‌خونش نبود. بعد مادرشوهرم دیگه نمیتونست جلو من بیاد تعریف‌کنه بگه زرنگه و ....یکسااال فکر کن. یکی دیگش درسال شش‌ماه کااااامل خونه باباش بود. تو عروساش فقط منم ک سر خونه زندگی خودمم تو هر حالتی.  پسرای دیگش دااااااااایم تنهان. نمیتونه ذیگه دفاع کنه .فکر کن چندوقت پیش باز یکیشون ی‌حرکت بیشعورانه انجام داد من علنی ب‌ مادرشوهرم گفت مامان جان بیشعوریشو نشون داده توجیهم نمیشه بکنید دیگه. انگار اب‌جوش ریختن روش اما نمیتونست دفاع کنه ذیگه 

parasoo1989@