2777
2789
عنوان

چجوری صمیمیت بین دو تا دختر به وجود میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 35 پست
یعنی چند وقت با هم بریم و بیاییم کلاسمون دیگه تو راه حرف میزنیماینجوری صمیمی میشیم به نظرت؟نمیدونم ت ...

بپرس ازش

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
وقتی صمیمی بشید راجع به هرچیزی حرف میزنید😂حتی تایمم کم میارید دیگه

نمیدونم چرا الان حس بدی گرفتم نسبت به خودم چکار کنم خوب شم

الان چون تازه از کلاس اومدم و اولین بارمه یه کم با یکی دوست شدم و حرف زدیم حس میکنم من لیاقت ندارم اون باهام دوست شه یا من ادم‌مهمی نیستم یا من زشتم 

کلا حرفای که بهم اخرژی منفی میدنو میزنم چکار کنم 😓؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ممکنهخوراکی ببر باهم بخورید در مورد مسائل مختلف حرف بزنید

مسائل مختلف مثلا چیا؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نمیدونم چرا الان حس بدی گرفتم نسبت به خودم چکار کنم خوب شمالان چون تازه از کلاس اومدم و اولین بارمه ...

راه حلی که به ذهنم میرسه اینکه کاری کنی که به خودت احساس بهتری داشته باشی، مثلا ویدیوی حال خوب کن ببینی، به خودت حرفای مثبت بزنی

وقتی خودت با خودت دوست بشی راحت تر میتونی با بقیه هم دوست بشی

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

تو مجازی و حضوری بیشتر باهاش صحبت کن من با هر کی صبح تا شب چت کردم و حضوری هم همش با هم صحبت کردیم صمیمی شدم باهاش

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اولش از طریق مجازی شروع کن پیام بده و اینا بعد بگو فلان روز هستی بریم بیرون ، کم کم پیج اینستاش بگیر و اینطوری

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

راه حلی که به ذهنم میرسه اینکه کاری کنی که به خودت احساس بهتری داشته باشی، مثلا ویدیوی حال خوب کن بب ...

منم خیلی احساس زشتی در صورتی قیافم خوبه ،میگم نکنه عشقم یکی از من بهتر ببینه بگه عشق من زشته از این چیزا

لطفا راهنماییم کن😞😞

منم خیلی احساس زشتی در صورتی قیافم خوبه ،میگم نکنه عشقم یکی از من بهتر ببینه بگه عشق من زشته از این ...

عزیزم راستش اونقدر در جایگاهی نیستم که شما رو راهنمایی کنم 

ولی فرض کن این موضوع مشکل دوستت بود، یعنی میومد بهت میگفت من زشتم، من فلانم، چی بهش میگفتی؟ همونا رو به خودت بگو

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

مرسی عزیزم ایده خوبی بود🥺❤️

فدات💞

نمیدونم چرا الان حس بدی گرفتم نسبت به خودم چکار کنم خوب شمالان چون تازه از کلاس اومدم و اولین بارمه ...

ببین سعی کن خودتو بهتر ببینی چون انرژی منفی که از خودت میگیری و کم کم به اون منتقل داده میشه و ازت دور میشه 

ما دخترا اول از هم بدمون میاد بعد میشیم رفیق صمیمی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تو مجازی و حضوری بیشتر باهاش صحبت کن من با هر کی صبح تا شب چت کردم و حضوری هم همش با هم صحبت کردیم ص ...

من حضوری کلا لال میشم