2777
2789

من هیچ دوست صمیمی ایی ندارم

الان یکی هست دختر خوبیه یعنی برا دوستی مناسبا فرهنگ و ادابمونم تقریبا یکیه

فقط تا چند روز یه جا کلاس داریم با همدیگه پیاده میاییم خونه خونه هامونم نزدیکن تقریبا

الان من میخوام باهاش دوست شم و صمیمی شم چکار کنم به نظرتون چجوری باهاش دوست شم‌ارتباط برقرار کنیم خونه هم بریم بیاییم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بیشتر حرف بزنین با هم 

خودتو توی جمع هم صمیمی نشون بدی 

هر جور که شده ارتباط برقرار کنی

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

سعی کن باهاش زیاد وقت بگذرونیمثلا کافه برید ، باهم برید خرید و ...

اونا یه کم مذهبین کافه اینا تنها نمیره خانواده منم همینطورن🤒

فقط موقع برگشت از کلاسمون با هم هستیم اینجوری ممکنه صمینی شیم؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

دعوتش کن کافه ایی جایی بگو میخوام باهات صمیمی تر شم

بگم میخوام صنیمی تر شیم کوچیک نمیشم؟

باید بیشتر حرف بزنین با هم خودتو توی جمع هم صمیمی نشون بدی هر جور که شده ارتباط برقرار کنی

من کلا ادم خجالتی هستم تو جمع نمیتونم حرف بزنم ولی موقع برگشت از کلاسمون

حرف میزنیم با هم 

چجوری ارتباط برقرار کنم؟؟

به نظرم صمیمیت و رفاقت یه چیزیه که یهویی اتفاق میفته 

وقتی دونفر وایبشون به هم میخوره خود به خود به هم جذب میشن و صمیمی میشن و چیزی نیست که بخوای براش برنامه بریزی

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

صمیمیت به مرور اتفاق میوفته 

اما میتونی بهش زنگ بزنی پیام بدی در ارتباط باشی مثلا تولدش براش کادو بخری

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
به نظرم صمیمیت و رفاقت یه چیزیه که یهویی اتفاق میفته وقتی دونفر وایبشون به هم میخوره خود به خود به ه ...

من حس میکنم وایبمون یکیه🤦🏻‍♀️😂

حالا اگه یهو صمیمی شدیم

ولی من نمیدونم راجع به چیا حرف بزنم چی بگم 

اون حرف میرد احروز تو راه من فقط شنونده بودم🤦🏻‍♀️

نه ولی براش مقدمه چینی کن. خیلی اروم اروم

چطوری مقدمه چینی کنم؟

صمیمیت به مرور اتفاق میوفته اما میتونی بهش زنگ بزنی پیام بدی در ارتباط باشی مثلا تولدش براش کادو بخر ...

یعنی چند وقت با هم بریم و بیاییم کلاسمون دیگه تو راه حرف میزنیم

اینجوری صمیمی میشیم به نظرت؟

نمیدونم تولدش کی هست

من حس میکنم وایبمون یکیه🤦🏻‍♀️😂حالا اگه یهو صمیمی شدیمولی من نمیدونم راجع به چیا حرف بزنم چی بگم ا ...

وقتی صمیمی بشید راجع به هرچیزی حرف میزنید😂

حتی تایمم کم میارید دیگه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

اونا یه کم مذهبین کافه اینا تنها نمیره خانواده منم همینطورن🤒فقط موقع برگشت از کلاسمون با هم هستیم ا ...

اره ممکنه

خوراکی ببر باهم بخورید 

در مورد مسائل مختلف حرف بزنید

🏃🏻‍♀️