2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که وابسته شوهرش نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 50 پست

ببین بخشی از عشق وابستگیه 

اینو باید قبول کنی

و این که من مثلا شوهرم نباشه واقعا خوابم نمی بره

ولی اینجوری نیستم اگه نبود کارامو بذارم زمین

یعنی مستقلم و کارامو خودم انجام می‌دم 

هر جا بخوام می رم

ولی قطعا با شوهرم حالم بهتره

من  چون شوهرم همیشه  از زیربارمسئولیت  زندگی وبچه کنار کشیده  واسه همین وابسته اش نیستم  خودم مثل یک مرد شدم  واسه خودم  همه همه یه کارامو خودم انجام میدم  ففط میرفته  سر کار ومیومده همین  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین توقع نداشته باش یهو بتونی اونجوری بشیاروم آروم با شیب ملایم شروع کن به تغییر کردن از هر ۶ بار ی ...

خیلی عجیبم ک نمخوام اون متوجه بشه ؟ 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

ببین بخشی از عشق وابستگیه اینو باید قبول کنیو این که من مثلا شوهرم نباشه واقعا خوابم نمی برهولی اینج ...

کافیه یکوچولو کم توجه باشه 

انگار کللللل دنیا خراب شده روسرم

تو رابطه قبل ازدواج همچی چیزی نبود

توازدواجم خیلی ناجور شدم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

چطور تونسی اینو بگوووو

عاشقش نشی همین خودتو وابستش نکنی صبور باشی.من آبجیم خیلی صبوره خیلی ..شوهرش ول کنش نیس هر شب بش زنگ میزنه..الان ۱۵ساله ازدواج کردن..شوهرش راه دوره سرکار میره.

عاشقش نشی همین خودتو وابستش نکنی صبور باشی.من آبجیم خیلی صبوره خیلی ..شوهرش ول کنش نیس هر شب بش زنگ ...

همین دیگ 

نمخام عاشقش بشم 

ولی از یطرف نمیخوامم متوجه بشه ک درحد ساده دوسش دارم و برام مهم نیست کم توجه بشه یا نشه یا نمدومم هرچیزی

عزیزم سعی کن برای خودت دلمشغولی پیدا کنی هر کاری حتا میتونه هنری باشه اینطوری مشغول خودت و افکارت میشی اینطوری خودتو بیشتر دوست خاهی دلشت وابستگی ادم رو کلافه میکنه همیشه مد نظرت باشه یک ادمه مثل خودم و سرتر از من نیست هنر اینه ادم برای کمال و رشد خودش تلاش کنه میتونی از مقاله ها و موضوعاتی که توی این زمینه هست کمک بگیری و روی خودت کار کنی

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
دلبستگی خوبه کهوابستگی برا اضطرابه

عزمزم دلبستگی رو همه دارن و طبیعیه اما وابستگی وقتی به وجود میاد که دلبستگی در دوران کودکی به خوبی شکل نگیره و اینطوری فرد دنبال توجه و تایید دیگران میگرده

یه مشاور میگفت کسی که در ۳سال اول بعد از تولد دلبستگی ایمن در وجودش ایجاد نشه در بزرگسالی وابسته میش ...

اینکه کودکی. و مجردی و خانوادم‌مقصرن صد در صده

بسیار بسیار کمبود داشتم

ولی بقدریم مغرورم نشون نمیدم دنبال توجهم یا محبت 

اما نسبت ب شوهرم درونن نابود میشم مثلا یکیش اینه شب شب بخیرنگفت 😁😆مسخرس والا ولی چ کنم ک فکرم تاالان خرابه

کافیه یکوچولو کم توجه باشه انگار کللللل دنیا خراب شده روسرمتو رابطه قبل ازدواج همچی چیزی نبودتوازدوا ...

طبیعیه 

تو عقد 

مخصوصا اگه دائم با هم نباشید 

و بعد از این که برید زیر یه سقف اوضاع بهتر می‌شه 

چون تایم زیادی با همید

با اخلاق هم بیشتر آشنا می‌شین

شناخت صد درصدی واقعا با زیر یه سقف رفتن به دست میاد