2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که وابسته شوهرش نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقد خانوادش اذیتم کردن برای همین ازش سرد شدم اوایل خیلی وابسته بودم الان ن دیک تو عقدی ؟

عقدم اره اولشه نمیخام بعدا ضربه روحی بخورم چون همینجوریشم ویران و افسردگی دارم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

منم هستم خیلی دوستش دارم و بهش وابسته ک اگه یه روز یا شب پیشم نباشه از دلتنگی گریه میکنم خوشبختانه اونم همینطوره برای همین هیچ وقت از هم دور نیستیم حتی از دوستاش دوری میکنه بخاطرم همه جا باهم میریم وقتیم ک سرکاره دلتنگش میشم

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

من انقد بهم بدی کرد سرد شدم،موافقم الان خیلی حس خوب و بینظیری دارم وابسته نبودن عالیههههه

عالیه من قبلا نو رابطه بودم 

وابستش نبودم

چقدررر حالم خوب بود

الان این حس مزخرف داره بد میکنه منو ک خیلی خیلی زوم کردم رو شدهرم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

اینننن کارو نکن پشیمون میشی الان من به جایی رسیدم دوسش دارم ها ولی حتی دلم نمی‌خواد باهاش رابطه داشته باشم فکرشو بکن! من خودم دوسش دارمممم ولی چندشم میشه تا یکم بهم دست میزنع 

عجیب نیست ؟

(:A__•~•__M:)

ببین توقع نداشته باش یهو بتونی اونجوری بشی

اروم آروم با شیب ملایم شروع کن به تغییر کردن 

از هر ۶ بار یه بارش به خودت بگو برام مهم نیست الان ناراحته و سعی کن با فیلم دیدن یا مشغول کردن ذهنت از یاد ببریش حتی برای یه ساعت

بعد هی بیشترش کن 

اگه خودت برای خودت هیچ دغدغه ای نداشته باشی خودت مشغولیت نداشته باشی فکرو ذکرت میشه شوهرتو رفتار و احساسش بخاطر همین تمام مغزتو میگیره و درگیرش میشی

رابطه ات با مادرت چطوره؟

ب هیچ احدی وابسته نیستم 

ولی توازدواج متاسفانه کگترلش ازدستم خارج شده