2777
2789

بارها شده تو پیاده رو ، اتوبوس ، مطب ،  رستوران یا جاهای دیگه زل میزنن تو تخم چشم آدم 

نیمدونم واقعا دنبال چی می‌گردن 

من واقعا عصبی میشم از این حرکت 

خودم سعی میکنم تو چشمای کسی خیره نشم 

ولی وقتی کسی بهم زل بزنه عصبی میشم 

همه جیم معمولیه

قیافه 

پوشش. ارایش 

حجاب 

من هرسری میام بیرون این قضیه اذیتم میکنه 

زشته بخدا این کار 

هرکدومتون این عادت دارید خواهشا ترکش کنید 

طرف مقابل ادیت میشه ناراحت میشه 

حساس میشه 

نمیدونم دنبال چی می‌گردن تو تخم چشمای آدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندبار میخوای این تاپیک رو بزنیدنبال جنجال و دعوایی؟مطمئنم انقد زشتی هیچکس نگات نمیکنه این تاپیکا هم ...

این قضیه اذیتم میکنه 

چرا متوجه نمیشی 

اگه دوست نداری میتونی نیای تو این تاپیک 

باور کن کشی زورت نکرده 

چندبار میخوای این تاپیک رو بزنیدنبال جنجال و دعوایی؟مطمئنم انقد زشتی هیچکس نگات نمیکنه این تاپیکا هم ...

بعضیا بدشون میاد تو همه کشورا هم هست ،زل زدن بیشتر از پنج ثانیه تجاوز به حقوق شهروندیه 

چقد بی تربیتی تو 

کاربرای عزیز لطفا نی نی یارو تگ کنید

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
چقد بی تربیتی تو کاربرای عزیز لطفا نی نی یارو تگ کنید

چرا کاربرای دیگه خودت تگ کن 

بی تربیت شمایی این کاربر همش دنبال جنجال میگرده این تاپیک رو هی تکرار میکنه

و قطعا به خاطر کمبود اعتماد به نفس شه مرتبا این تاپیکو میزنه

کسی اینجا نمیتونه مشکل شو حل کنه

چرا کاربرای دیگه خودت تگ کن بی تربیت شمایی این کاربر همش دنبال جنجال میگرده این تاپیک رو هی تکرار می ...

شاید  این مشکل داره اذیتش میکنه ، شما چیکار به مردم داری ؟؟ عادت کردین دخالت کنید تو هرکاری ، دوست نداری میتونی نیای تو تاپیکی که باب میلیت نیس 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️