2777
2789

مامانی که تاحالا ندیدمش 

مامانی که تو ۲۰ روزگی منو خواهر دوقلومو ول کردی رفتی 

تو امروز دورت شلوغه بچه هات هستن پیشت برات هدیه بگیرند بگن روزت مبارک 

ولی من مامان ندارم 

به جای من به ماماناتون تبریک بگین باشه؟❤️

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بچمو ۱۱ ماهگی ول کردم 😔 خدا از من و باعث و بانیش نگذره 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

اگ‌مجبور نبود نمیرفت بهش زنگ بزن تبریک بگو💔🧡

دقیقا اخ که اگه این بچه ها بدونن و بفهمن چی به روزمون اومد تا ول کردیم و رفتیم 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

دقیقا اخ که اگه این بچه ها بدونن و بفهمن چی به روزمون اومد تا ول کردیم و رفتیم

چرا باخودت نبردی بچەتو گلم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
چرا باخودت نبردی بچەتو گلم

به هزار و یک دلیل😔

کاش میبردیش😓خدا کمکت کنە عزیز دلم

از این موضوع سالهاست میگذره اسمش و تاریخ تولد اون پروفایلمه پانیذ ۹۲ 

خیلی خیلی غم دارم کاش ببخشتم