2777
2789
عنوان

خوشحالم که جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 60 پست
انشالله، من برام قدرشناسی خیلی مهمه باورت میشه توی اینستا می‌دیدم خانومه یه کیک درست کرده سوخته شوهر ...

الان برات تجربه شد . خوشحال باش که بعد ازدواج نفهمیدی 

اونوقت خیلی اذیت میشدی . الان که اسمشم تو شناسنامت نیست  

و خداروشکر زود فهمیدی

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
من خواستگارم خیلی به مادرش وابسته بود با اینکه پولدار بودند و معروف جواب منفی دادم . مامانم نذاشت یع ...

خیلی بده وابستگیه افراطی .. اینکه اولویت مرد زنش نباشه حالا میخواد مادرش باشه یا رفیقاش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت چندسالش بود🙃

۲۶ شوهرمم نبود الحمدلله قبل عقد تموم شد

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
خیلی بده وابستگیه افراطی .. اینکه اولویت مرد زنش نباشه حالا میخواد مادرش باشه یا رفیقاش

مآل من جفتش، حرف اونا همیشه تاثیر داشت روی رابطمون بااینکه ادعا داشت که نه هیشکی نظر منو نمیتونه تغییر بده

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
دوسش نداشتی یا دلیل دیگه داشتی که جدا شدی؟

بچه‌ننه بود، دنبال مقصر بود، گذشت نداشت و...

خوبی هم داشت ولی ایشالا همش بخوره توی سرش

آره منم پیش اومد که مامانش سرما خورده بهم میگفت تو هیچ درکی نداری و بی احترامی می‌کرد که وقتمو نگیر ...

تهشم به تو میگه بی درک و اینکه احترام نمیزاری 

منکه میگم کار خوبی کردی 

حتی شاید دلتنگ بشی یا عذاب وجدان بگیری ولی واقعا کار درستی کردی

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

از کجا بفهمیم بچه ننه هست یا نه؟اینایی که ۴۰ سالگی مجرد میمونن بچه ننه ان؟

پیر پسرایی که سالها مجرد موندن خیلی مشکلات شخصیتی دارن چون پسر میتونه تو هر سنی بره خاستگاری ولی بی مسئولیتی و هرزگیو انتخاب کرده 

اما دختر مجبور بشینه بیان خاستگاریش 

پیر پسرای سن بالای بی مسئولیت اکثرا خودشیفه و خسیس و کنترل گرن 

برای همین‌میرن سمت دخترای سن کم پخمه که جای پدرشونن 

پیر پسر پولشو میده دختر کم سن جوونیشو شادابیشو 

بیشترشون چند سال بعد جدا میشن 

از کجا بفهمیم بچه ننه هست یا نه؟اینایی که ۴۰ سالگی مجرد میمونن بچه ننه ان؟

ربطی نداره، اگه دیدی هرکاری برای تو کرد اسم مامانشم آورد، اگه دیدی ریز به ریز زندگیش رو خبر میده به مامانش، اگه دیدی میگه خدای من مامانمه، اگه دیدی دلش نمیخواد از دل مامانش جدا بشه و...

تهشم به تو میگه بی درک و اینکه احترام نمیزاری منکه میگم کار خوبی کردی حتی شاید دلتنگ بشی یا عذاب وجد ...

مرسی عزیزم، آره از دلتنگی بخاطر خاطرات خوبم اذیتم اما پشیمون نیستم، یه دختر ساده و توسری خور میخواد که کنترل کنه و همیشه بگه تو هوای مامانمو نداری و هی عیب و ایراد بگیرن ازش، اون به درد من نمیخورد، من تمام مدت با احترام با خانوادش رفتار میکردم اما بازم اینارو شنیدم

منم خداروشکرررر میکنم که از شوهرسابقم جدا شدم،خداروهزااران بار شکر میکنم که بچه نداشتم،اون هم خیانت کرد هم اینکه عاشق ننش بود،مرتیکه هیز،هرزه بود،خسیس ووووو،عقد سه ماه بودم،عروسی هم یه ماه بعدش،آهم گرفتتش😅😀

مآل من جفتش، حرف اونا همیشه تاثیر داشت روی رابطمون بااینکه ادعا داشت که نه هیشکی نظر منو نمیتونه تغی ...

منم به همین دلایل جدا شدم و خوشحالم .. ناراحتیم از اینه که چرا زودتر جدا نشدم 

منم خداروشکرررر میکنم که از شوهرسابقم جدا شدم،خداروهزااران بار شکر میکنم که بچه نداشتم،اون هم خیانت ...

جدی؟ چطوری آهت گرفت😂😂