2777
2789
عنوان

از مدرسه رفتن حس بد میگیرم‌نمیخوام‌برم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست
منم گوشه گیر و درونگرام توی مدرسه ولی بیرون بهترم نمیدونم جرا ولی واسم قلدری نمیکننفقط مسخره آمیز نگ ...

بینی منم گوشتیه بزرگه ولی مهم نیست 

کلاس چندومی تو؟

منم بیرون اصلا راحت ترم واقعا داخل مدرسه اصلا یجوریه  انگار نمیتونم مثل بیرون باشم ....

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
منم گوشه گیر و درونگرام توی مدرسه ولی بیرون بهترم نمیدونم جرا ولی واسم قلدری نمیکننفقط مسخره آمیز نگ ...

ابرو براشته میشه

دماغ فوقش عمل میشه

شعور و شخصیته که بعضیا ندارن

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بینی منم گوشتیه بزرگه ولی مهم نیست کلاس چندومی تو؟منم بیرون اصلا راحت ترم واقعا داخل مدرسه اصلا یجور ...

دقیقا منم حتی قیافمم زشت و حال به هم زنه تو مدرسه ولی تو خونه بهترم

من دهمم

بینیم کشیدع هست قدش بلنده نوکش گوشتیه🤕

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

قایمکی؟ فقط با موچین هر روز بردار کم کم یا بند تودت برای خودت بنداز!

نه خانوادم دعوام میکنن

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

ممکنه بعد برداشتن ابروهام قیافم خوشگلنر شه؟

صد در صد ابرو تو قیافه خیلی تاثیر داره اصلا کلا موهای صورت و موی ابرو اینا خیلی تاثیر میزاره هم صورتت روشنتر میشه

صد در صد ابرو تو قیافه خیلی تاثیر داره اصلا کلا موهای صورت و موی ابرو اینا خیلی تاثیر میزاره هم صورت ...

پوستم روشنه تنها مشکل صورتم بینی و ابروهامه

دقیقا منم حتی قیافمم زشت و حال به هم زنه تو مدرسه ولی تو خونه بهترممن دهممبینیم کشیدع هست قدش بلنده ...

کلا من بیرون اعتماد بنفس دارم اصلا شایدم به خاطر اینکه آرایش کردنه با اینکه زیادم آرایش نمیکنم 

من بینیم کلا گوشتیه  بزرگه پهنه 

فعلا داره با یوتوپ این کانالا ماساژش هست اونا انجام میدم حس میکنم تاثیر داره

تنها مشکلم بینیمه..

پوستم روشنه تنها مشکل صورتم بینی و ابروهامه

برا ابروها راهش اینه که برداری ولی ماسکتا سیاه هستن ذغالی اونا بزار راستش  موها ابرو یا صورتتو نمیکنه ولی باعث میشه ضعیف تر بشن البته برای من جواب داد

کلا من بیرون اعتماد بنفس دارم اصلا شایدم به خاطر اینکه آرایش کردنه با اینکه زیادم آرایش نمیکنم من بی ...

منم مثل توعم

کاساژ واقعا تاثیر داره؟؟

تو جند روز تاثیر میزاره؟

چجوری ماساژ میدی؟من میخوام‌نوکش از حالت افتادگی هم در بیاد

اگه خیلی کم باشه متوجه میشن؟

ارع

با اینکه پیوندی هم نیستن فقط فر و نانرتب هستن و یه کم پهن