2777
2789
عنوان

نامزدم میگه کادو چی بگیرم😂🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 181 پست
حرفاتون درست واقعا قبول دارمولی زمانی من سر کارم دیر جواب میدم پرنسس میشه میگه وای لااقل میگفتی شیف ...

خب ببین باید واسش حرف بزنی یبار بهش بگو که مثلا ساعت ۷ میرم تا ۱۲ شیفتم نگران نباش 

همین دیگه نیازی نیس عصابتم خراب کنی😂

بعضی چیزا هست که بنظر ما خیلی بدیهی میاد ولی ممکنه واقعا طرفمون متوجه نشه فقط باید ارامشمونو حفظ کنیم و یبار کامل واسش توضیح بدیم این هم باعث میشه جفتتون خیالتون راحت بشه هم اینکه به طرفت احترام گذاشتی هم اینکه بعدا خودت اذیت نمیشی🙂

خب ببین باید واسش حرف بزنی یبار بهش بگو که مثلا ساعت ۷ میرم تا ۱۲ شیفتم نگران نباش همین دیگه نیازی ن ...

درست ولی ادمی که با پول باباش میچرخه پرنسسه نمیفهمه ۱۲ ساعت شیفت وایستی ینی چی  اصن کار کردن براش تعریف نشده  و اینکه چون پولداره دخترا خیلی ادم حسابش میکنن فاز گرفته من ادم حسابش نمیکنم که پرو نشه ادم سطح پایینه از نظر فرهنگی شخصیت  

شما خودت  میگی همه مث هم نیستن  بعضی با توضیح دادن  متوجه نمیشن باید تو دهنی بخورن 

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست ولی ادمی که با پول باباش میچرخه پرنسسه نمیفهمه ۱۲ ساعت شیفت وایستی ینی چی اصن کار کردن براش تع ...

خب دیگه این ینی انتخاب استارتر اشتباه بوده هرکسی باید یکی مثل خودش رو انتخاب کنه که اذیت نشه کسایی که توی نازو نعمتن هیچ درکی از زندگی ندارن این درسته

خب دیگه این ینی انتخاب استارتر اشتباه بوده هرکسی باید یکی مثل خودش رو انتخاب کنه که اذیت نشه کسایی ک ...

اره  انتخابم واقعا اشتباه بوده 

اره انتخابم واقعا اشتباه بوده

الان اگه میتونستی انتخاب کنی یه ادم با وضع مالی متوسطو حتی متوسط روبه‌پایین که بیاد تو زندگیت و کاملا درکت کنه و بفهمتت رو انتخاب میکردی یا ادمی مثل همینی که الان داری؟

الان اگه میتونستی انتخاب کنی یه ادم با وضع مالی متوسطو حتی متوسط روبه‌پایین که بیاد تو زندگیت و کامل ...

مهم شخصیته که بتونیم همو درک کنیم  من هوشبرم  اکس قبلیم دندون پزشک بود  وضعیت مالی عالی داشت ولی خودش تلاش کرده بود و  میفهمید منو با این پسره فرق داره این نشسته پول دادنش درکیم نداره بنظرم اون تلاشه مهمه نه وضعیت مالی

مهم شخصیته که بتونیم همو درک کنیم من هوشبرم اکس قبلیم دندون پزشک بود وضعیت مالی عالی داشت ولی خود ...

با اون دندون پزشک چرا کات کردی اگه میفهمیدت؟

اره اینا که بچه‌ ننه هستن که کلا اوتن

با اون دندون پزشک چرا کات کردی اگه میفهمیدت؟اره اینا که بچه‌ ننه هستن که کلا اوتن

اونم  ازدواجی بود من نبودم

کلا بنظرم کادر پزشکی ازدواج براشون از همچی سخت تره مجرد باشن‌بهتره

فعلا که مجردم😂😂😂😂😂😂 ینی وقتش نمیکنم بهش فکر کنم صبا دانشگاه عصرا یا شبا شیفت

فعلا که مجردم😂😂😂😂😂😂 ینی وقتش نمیکنم بهش فکر کنم صبا دانشگاه عصرا یا شبا شیفت

وای نگو نگو مردددم😭 

بقران شما خیلی عصاب دارید بابا من یبار چهارساعت پیش عمم بودم تو بیمارستان همش چهااار ساعت هیچکاریم‌ نکردم گوشیم دستم بود بقران روااانی شدممم واااییی ادم این مریضارو میبینه از زندگی نا امید میشه شما چطور افسردگی نمیگیرید خیلی پوست کلفتید 🥲 

فکر دو شیفت کار کردن در روز توی اون زندان که همچیزش سفیده و همه‌توش مریضن اصلا حس انصراف از زندگی میده 😂 

خداییش شما خیلی قوی هستید دمتون گرم من که ازادی رو‌ ترجیح میدم هرچند سر کارم و کارم خیلی محدودم میکنه ولی خب باز فضاش واسه کار خیلللی بهتره

وای نگو نگو مردددم😭 بقران شما خیلی عصاب دارید بابا من یبار چهارساعت پیش عمم بودم تو بیمارستان همش چ ...

😂😂😂😂😂افسردگی باید بیاد ما رو بگیره 

من که روحیم خیلیم خوبه  عادت کردم