2777
2789
عنوان

نامزدم میگه کادو چی بگیرم😂🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 181 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قهر نکنیم که از اینی هستن بدتر میشن اخهمن به شخصه دو روزی یکبار قهر تجویز میکنم😂😂😂😂

بدتر ینی چی دقیقا😂😂 مگه چشونه؟ 

نکن خواهر من نکن اینکارو بخدا اذیت میکنه طرفتو دلزده میشه 

ببین برعکس دخترا که دلشون نیمه گمشده زندگیشونو پیدا کنن پسرا دنبال یکین که با وجود و بودنش بتونن همه‌چیشونو بهش بدن این‌واسه طرفت ینی همهههه چی ینی ارامش ینی حش خوشبختی 

وقتی تو قهر کنی وقتی نباشی وقتی لج میکنی ینی وجودتو ازش میگیری... تنها چیزی که یه پشر نیاز داره همینه همیشه کنارش یاشیو عمق وجودشو بفهمیو درک کنی ولی دخترا کاملا برعکسن چون ذات پسرا و دخترا فرق داره و طبیعیه🥲ولی خب پسرا شاید جزئیاتو راجب دخترا ندونن ولی احساسات و عواطف دخترو قشنگ میفهمن میدونن چی دوست داره اونم علتش اینه که پسرا میرن دنبال دختر ولی خب دخترا وقتی با یکی هستن به این تفاوت فکر نمیکنن و از دید خودشون دنیارو میبینن این حرفای من طعنه نیست هاااا یوقت همچین فکری نکنی من دوس دارم که شما همو درک کنین و دوطرفه بهم حس خوشبختی بدین🙂 امیدوارم چیزایی که گفتم‌توی زندگی بدردتون بخوره 🙂

کجا نازمو کشیدهنشد یه زنگ بزنه تو این چن روز از دلم در بیاره😑ظاهر قضیه رو میبینی اینا دیگه ورد زبون ...

ن دیگه چی بگه زنگ بزنه ک برنمیداری و اگه برداری سرد جوابش میدی گفته بزار چند رثز دیگه پیامش بدم ک اشتی کنیم بعدشم انقدر سخت نگیر چند سالته

بابا خب باید اول میگفتی ممنون عزیزم ب یادم بودیو اینا بعد بحث کادرو میکردی یه جوری شد بنظرم😂

من شوخی کردم آخه😂

لحنمو ببین انگار مشخصه جدی نیس

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

بدتر ینی چی دقیقا😂😂 مگه چشونه؟ نکن خواهر من نکن اینکارو بخدا اذیت میکنه طرفتو دلزده میشه ببین برعک ...

حرفاتون درست واقعا قبول دارم

ولی زمانی من سر کارم  دیر جواب میدم پرنسس میشه میگه وای لااقل میگفتی شیفتی یهو ساعت ۱۲ شب گمگور میشی من میترسم خب مرد عاقل وقتی ۷ شب رفتم شیفت  دگ مطمئنن ۱۲هم شیفتم  چه نگرانی اخه😑

بعد سریع مینوسه حالا اشکالی نداره خوبه که سالمی  ینی چی اخه  اشکالی نداره ینی چی مگ خطا کردم  اصن دوست داشتم جوابش ندم منم در چندین اتفاقی بلاکش میکنم

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

ن دیگه چی بگه زنگ بزنه ک برنمیداری و اگه برداری سرد جوابش میدی گفته بزار چند رثز دیگه پیامش بدم ک اش ...

والا من تا حالا پیش نیومده از قصد برندارم خودشم میدونه

سخت نمیگیرم شما فقط این عشقم ایناشو دیدین وگرنه اصلا آدم با درکی نیس😅

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

اره بخدا یه کارایی میکنه گاهی وقتا دلم میخواد بشینم از دستش گریه کنم

به گروه ضربت خوردگان خوش امدی😂😂😂😂😂

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

😂ینی زشت شد گفتم کادو بگیر؟

اره اول باید میگفتی ممنون ک بیادم بودی اینا بعدش کم کم میرفتی جلو شاید میخواسته بذات بگیره بیاره ولی خودت اینجور گفتی ی طوری شد مثلا بعد اینکه تشکر کردی اینا یکم حرف زدین میگفتی مثلا حات خالی دیشب جشن بود مثلا یکی تو جمع کادو گرف اینا غیر مستقیم بگی یام یه عکس از چیزی بفرستی بگی چقدر خوشگله مگه ن از این طور کارا ک حالا بستگی ب شرایط داشته باشه