2777
2789

سلام من دیشب خواستگاری خواهرم بود ازدواج دومش 

خلاصه به تفاهم رسیده بودن .

شوهر منم باخبر بود بعد شب کار بود صبح اومده خونه میگم خواهرم ازدواج کرده میگ چقد مهریه‌اش؟ گفتم انقد 

یه دعوایی راه انداخته به منم گیرداده چرا بابات با من لج مهر تو انقد مهر خواهرات انقد پایین ..بهش میگم اخه اون ازدواج دومش ..شرایطش کلا با من فرق داره من موقعی که زنت میشدم 14سالم بود. ازم یازده سال بزرگتر بودی میترسیدن بعد ده سال گیرداده فک کن😐  انگار میخواد مهریه به من بده عوضی خواهرش بیست سال پیش ازدواج کرده پسرش دوسه سال از من کوچیکتره مهریه‌اش از من بیشتره ...

خلاصه از صبح قهریم منم محلش ندادم هرچی از دهنش دراومد گفتم منم هدفون گذاشتم فقط صداشو نشنوم 

نبرد به مامانم روز مادر تبریک بگم 😔

عصریم خواهرم زنگ زد گفت مثل اینکه خونواده‌ی پسره راضی نشدن همه چی بهم ریخت 

از زمین زمان برام میباره 

استرسی شدم شدید نمیدونم زندگی نکبتم تحمل کنم یا به غصه‌ی خواهر برادرام بخورم خدااا فقط کمک کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا بهتون کمک کنه وقتی میبینی شوهرتون جنبه ندارع اطلاعات ندید خیلی باید دقت کنید منم این مشکل و دارم

خودمم نمیخوام بگم انقد قفلی میزنه مجبور میشم بهش بگم  نگم زرتیی قهر می کنه 

غصه ابجیت رو نداشته باش،بهترینارو براش آرزو دارم.

ولی شوهرت رو خدا عقلی بده ..

از گذشته ها عقده کرده...دوباره بشناسش همه چیو مخفی کن ازش، اگه بعدشم فهمید بگو آدم نیسی ک بهت حقیقتو بگم