2777
2789
عنوان

نامزدم میگه کادو چی بگیرم😂🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 181 پست
چرا دخترا انقدر قهر میکنن بخدا خوب نیست🥲😭 میدونم از روی دوست داشتن و حساس بودنه ولی حال طرفت بد می ...

قهر نکنیم که از اینی هستن بدتر میشن اخه

من به شخصه دو روزی یکبار قهر تجویز میکنم😂😂😂😂

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قهر نکنیم که از اینی هستن بدتر میشن اخهمن به شخصه دو روزی یکبار قهر تجویز میکنم😂😂😂😂

افرین الان ما بدجور قهریم دو روزه فقط صبح بخیر شب بخیر زنگ نزدیم بهم اصلا

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

افرین الان ما بدجور قهریم دو روزه فقط صبح بخیر شب بخیر زنگ نزدیم بهم اصلا

افرین بهت😂😂😂منم خیلی قهرویم همش قهر میکنم یه روز یادم بره پارتنرم میگه چرا قهر نمیکنی 😂😂😂😂😂

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان

اسکرین میذارم بفرستم براش؟ احساس میکنم جدی نیس

بابا اینمه نازتو کشبده دیگه من اگه طرفم انقدر نازم بکشهههه انگار دنیا رو بم دادن یادش بوده دیگه ن ک من بعد اینکه مادر شدم و چیزی نگفتم میکه ک تو ک زنمی مادرم نیستی بچت بزرگ شد بگو برات هدیه بگیره💔🥲

افرین بهت😂😂😂منم خیلی قهرویم همش قهر میکنم یه روز یادم بره پارتنرم میگه چرا قهر نمیکنی 😂😂😂😂😂

خیلی بده واقعا من هر کار میکنم نمیشه کنارش بذارم

بابا اینمه نازتو کشبده دیگه من اگه طرفم انقدر نازم بکشهههه انگار دنیا رو بم دادن یادش بوده دیگه ن ک ...

کجا نازمو کشیده

نشد یه زنگ بزنه تو این چن روز از دلم در بیاره😑

ظاهر قضیه رو میبینی اینا دیگه ورد زبونش شده😂

بابا اینمه نازتو کشبده دیگه من اگه طرفم انقدر نازم بکشهههه انگار دنیا رو بم دادن یادش بوده دیگه ن ک ...

و روز دختر هم میگه ب بابات بگو کادو بگیره ک بالام هرسال برام میگیره و کیک میگیره برام میاره خونم 🙁 واقعا نمیدونم چکار کنم