سلام خانما دخترم 8ماهشه و سینش عفونت کرده و خش خش میکنه و صداشم گرفته تبم داره و 4بار بردمش دکتر تو 3روز ولی اثر نداشتن داره روز ب روز بدتر میشه دیگ نصف وزنشم براش نمونده چیکار کنم همش گریه میکنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من تهران هستم بچم ۴ماهه بود خیلی سینه پهلوی سختی کرد نفس نمیتونست بکشه و حالت خفگی داشت ، پیش یه دکتر عالی بردمش گفت باید بستری بشه ولی من دارو میدم خودت اگر بتونی تو خونه بهش برسی و مواظبت کنی از بیمارستان بهتره و حتما نمین الان دستگاه بخور سرد بالای سرش بزار که خیلی مهمه برای ریه هست .خدارو شکر بعد ۲ روز بهتر شد ولی ۱۰ روز طول کشید تا خوب بشه آنتی بیوتیک و یه داروشم خارجی داد
🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
بله عزیزم شلغم خوبه برای ۸ ماهه ، بزار خوب بپزه نرم بشه با قاشق له کن یا اگر نمیخوره شلغمو که پختی آب تهش که تو قابلمه پخته به قاشق کوچیک بده ۲ تا قاشق بخوره مثل آنتی بیوتیکه...فقط عسل بهش ندی تا ۲ سال
🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️