2777
2789
عنوان

بچم از بیماری نمیتونه نفس بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 61 پست

عزیزم باید آنتی بیوتیک هارو مرتب بهش بدی تا عفونت برطرف بشه  تب به خاطر همون عفونت هست امیدوارم زودتر بهتر بشه

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرفه هاش خروسکی نشده؟

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
باید بستری بشه تا بیحال نشده دارو چی میدی بهش ؟اگه تپلی هست شاید میزان دارو بهش کم میدی یا ببر مراکز ...

دارو ازیتروماسین ابوپروفن استامینوفن نه تپل هم نیس 8کیلو بود الان شده 6تو این  چهار روز

دوسال قبل دخترم مریض شده بودخوب نمیشد تادوماه هرچی میبردم سرم نمینوشتن شده بودپوست استخون غذا لب نمی ...

من پسرم یکسالش بود.....یک هفته دارو خورد.‌‌‌....خوب نشد....دیکه هرچی دارو دادم  گلاب ب روت همه رو بالا میاورد.....بردم بیمارستان تخصصی اطفال.....بستری شد....آنتی بیوتیک تزریقی گرفت زود خوب شد

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید

سوپ شلغم بهش بده و عناب هم دم کنی عالیه برای سنش هم مشکلی نداره

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
حتما بیمارستان کودکان خوب دارید تو شهرتون. درسته؟

اره بردمش ولی گفتن کلی مریض اینجا هس تخت نیس بستری کنیم باید منتظر بمونی هر وق مرخص شد مریض بعد شما بستری شید

اره اسی خانما راهنمایی خوبی کردن متخصص عفونی ببرش وقتی تب قطع نمیشه واسه عفونت توبدنش هست وبدنش نسبت ب دارو مقاوم شده واینکه برای سینش چیزی که بهت میگم انجام بده اب رواتیشه یه شلغم خام بزرگ بیار داخلش خالی کن داخلش نبات پر کن اون سرشم بزار روش بزارش یه جای گرم مثلا لای پتویی حوله ای شب تا صبح بمونه صبح نبات داخل شلغم اب شده بده به بچت کامل سینش میشوره من بارها امتحان کردم