2777
2789
عنوان

بچم از بیماری نمیتونه نفس بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 62 پست
اینو بستری نوشتن ولی تو پذیرش گفتن جا نداریم بتید منتظر باشی بعد دو ساعت موندم خبری نشد دیدم اذیت می ...

برو اونجا بشین تا بالاخره بستری کنن. نامه بستری بگیر بچه رو بیار خونه شوهرت بشینه تا نوبتتون بشه. یعنی چی گفتن ببر خونه. پیله کن تا بستری کنن. بگو بچم حالم خوب نیست خونه اگه قرار بود خوب بشه تو این چهار روز شده بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو ازیتروماسین ابوپروفن استامینوفن نه تپل هم نیس 8کیلو بود الان شده 6تو این چهار روز

میخاهی بهت دارو بگم خاستی بهش بده 

قطره پلارژین میگیری هر۸ساعت بهش میدی 

ازیترو راادامه میدی فکر کنم روزی یکبار میدی

شربت کو اموکسی کلاو ۱۵۶میگیری هر۱۲ساعت دونیم سی سی بهش میدی 

بخور سرد دایم تو خونه باشه 

نبولایزر بدون نسخه نمیدی اگه دادن بهت بگیر بریز تو اب بخور بذار تو خونه 

اسپری سالبوتامول هم با دمیارش بگیر هر۸ساعت یک پاف بزن

بینی هاهاش را مرتب بااسپری بینی بزن و با پوار بکش بیرون 

درسته بروفن قوی تره اما معده دردمیاره استامینوفن را هر ۶ساعت بده چون احتمالا بچه بدن دردم داره اگه اینکارها را بکنی تا فردا خوب میشه اگه نکردی و دیدی بچه بیحاله ختما ببر بستری کن 

نترس داروهایی که گفتم را بده بهتراز بستری شدنه 

حواسم به سنش نبود میتونی بپرسی چون پسرم بالا یکسال بود دادم خورد خیلی عالی بود برای گلوش

چون کوچیکه میترسم بدم خیلیا میگن گل ختمی هم خوبه واس سینه ولی از سنش میترسم

اینو بستری نوشتن ولی تو پذیرش گفتن جا نداریم بتید منتظر باشی بعد دو ساعت موندم خبری نشد دیدم اذیت می ...

اگه خونه درمان کنی بهتراز ازاینکه رگ گیری بشه هرروز ازمایش خون بده دارو هارا بده بچه راهم خیلی بزن پشت کمرش خلطش کنده بشه 

میخاهی بهت دارو بگم خاستی بهش بده قطره پلارژین میگیری هر۸ساعت بهش میدی ازیترو راادامه میدی فکر کنم ر ...

ببخشید اصلا درست نیست برای بچه ۸ ماهه آنتی بیوتیک تجویز میکنی سرخود. اونم بچه ای که وزن از دست داده. 

چرا

اگر سرفه خروسکی میکنه آلرژی هست و بچه احساس خفگی داره خطرناکه سریع ببر یه دکتر متخصص ...۲ تا بچه های من همیشه همینطور میشن نمیدونم تو این سن آمپول  بتامتازون میزنن یا نه ولی با اینکه ۳ ماه این آمپول تو بدن جذب کلسیم نداره  و خوب نیست ولی چاره ای نیست در حالت خفگی دکتر متخصص براشون تجویز میکنه...همون خس خس به خاطر حساسیت هست

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
میخاهی بهت دارو بگم خاستی بهش بده قطره پلارژین میگیری هر۸ساعت بهش میدی ازیترو راادامه میدی فکر کنم ر ...

باشه مرسی فقط سرخود بدم مشکلی نداره اون داروهارو

استانینیوفن ابوپروفن ازیتروماسین

استامینوفن با بروفن باهم ندی...بروفن ب ای آلرژیش خوبه چون التهاب ریه رو کم میکنه ولی روشو بخون ببین از چند سالگی میشه دادو دیگر اینکه وقتی بروفن میدی بچه تا ۱۰ دقیقه دراز نکشه حالت نشسته یا ایستاده تو بغلتون باشه چون معده درد میگیره و باید کنار این داروها یک داروی ضد حساسیت میداد مثل کتو تیفن 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
باشه مرسی فقط سرخود بدم مشکلی نداره اون داروهارو

راست میگه پلارژین خیلی عالیه من چند ساله پلارژین میدم ولی برای تب نیست ..تب بر هم بده بهش و پاشوره کن