سلام خانما دخترم 8ماهشه و سینش عفونت کرده و خش خش میکنه و صداشم گرفته تبم داره و 4بار بردمش دکتر تو 3روز ولی اثر نداشتن داره روز ب روز بدتر میشه دیگ نصف وزنشم براش نمونده چیکار کنم همش گریه میکنه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من تهران هستم بچم ۴ماهه بود خیلی سینه پهلوی سختی کرد نفس نمیتونست بکشه و حالت خفگی داشت ، پیش یه دکتر عالی بردمش گفت باید بستری بشه ولی من دارو میدم خودت اگر بتونی تو خونه بهش برسی و مواظبت کنی از بیمارستان بهتره و حتما نمین الان دستگاه بخور سرد بالای سرش بزار که خیلی مهمه برای ریه هست .خدارو شکر بعد ۲ روز بهتر شد ولی ۱۰ روز طول کشید تا خوب بشه آنتی بیوتیک و یه داروشم خارجی داد
🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
بله عزیزم شلغم خوبه برای ۸ ماهه ، بزار خوب بپزه نرم بشه با قاشق له کن یا اگر نمیخوره شلغمو که پختی آب تهش که تو قابلمه پخته به قاشق کوچیک بده ۲ تا قاشق بخوره مثل آنتی بیوتیکه...فقط عسل بهش ندی تا ۲ سال
🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️