2777
2789
عنوان

مادر های نمایند مدرسه😅🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 98 پست
از کجا معلوم استارتر معلم باشه؟ تازگیا تو سایت تعداد معلمای قلابی زیاد شده

بیا عزیزم اینم چند روز پیش کلاس درب و داغون من😅😐

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا بچه های مملکت رو دست کی سپردیم عجب دکتر مهندسایی تحویل بدی شما

عزیزم یاد بگیرید ک معلم نقش یک راهنما رو داره ن یک هدف رسان

ما فقط سواد یاد میدیم ن اینک اونا رو ب شغل و منصب برسونیم اون دیگ ب همت خودشون بستگی داره

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
شما از فرهنگیان رفتی معلم شدی یا از جذب نیرویی که میکردن؟تحصیلاتت چقدره؟

جذب نیرو😒الحمدلله ما شهید و جانباز و درصد نداریم جانم هرچی داریم از تلاش خودمونه

امسال معلمای عجیب غریب زیاد شدن معلوم نیست با اینهمه مصاحبه و گزینش و... چجوری آموزش پرورش بچه های م ...

خب نسپرید جانم خودتون ک عقل کلین تو خونه یاد بدید مثل مادر انیشتن😙😍

استارتر سلام و تشکر اون بحثش جداس ولی مگه شما مونده سلام و تشکری بعدش دق دلی سر بچه چون مادرش سلام ن ...

در اصل شما چند سالته؟

کاملا بی منطقی

دیدم که میگم.....البته معلم نیستم.....ولی مدرسه پسرم که میرم میبینم این مادرای نماینده چقدر فیس و اف ...

اره اوناهم واسه جشن یلدا اومده بودن😂

با عنوانت موافقم ولی شما نباید الان سرکارت باشی!!!؟

والا با جشنی ک اینا برگزار کرده بودن برنامه عکس و اهنگ و... مارو هم علاف کرده بودن

منظورم استاتر غرور بعضی از مادرا راست میگه بعضیا زیادی غرور دارند اما استاتر طوری حرف زد ک شما قاضی ...

خب اینا میپرن ب ادم

من تازه اومدم این مدرسه صدم رو گذاشتم برای بچها دائم انواع کاردستی و ازمایشات و... همه از جیب میزنم میدم میگم حداقل از پایه من میرن بیرون یه چیزی یاد گرفته باشن

امروز واسه جشن اومدن رفتن نشستن با دوتا از معلم ها خوش و بش من  انگار ن انگار😑

البته متوجه بودم از قصد میکنن چون دائم منو نگاه میکردن و پشت چشم نازک میکردم اونم ب طور واضح منم رفتم تو اتاق در بستم 

پول جمع کردن و ایده دادن زحمت نیست هر روز شاهد تو منگنه گذاشتن مادرها توسط همین زحمت کشان هستم ک تو ...

دقیقا 

من دانش اموز دارم مادرش خدمتکار رستورانه پدرش فوت شده دائم با این پول طلب کردن توی منگشون میزارن

یا دیدم میان ب اسم کمک پول جمع میکنن ماکارونی ویه سویا میخرن جلوهمه میدن ب این صدتا هم عکس میگیرن😐😶

اینقدر سلطه گر و بی ادبن ک جراته تذکر ندارم این چند نفر مدرسه ما در همین حد ان بیش ازشون انتظار نمیره

ببخشیدا ولی هیچ معلمی همچین حقی نداره کع دق دلی سر بچه خالی کنه! معلم پول میگیره و موظفه بهترین رفتا ...

تشکر ک برای من بکنن یا نکنن اهمبتی نداره ب قول شما وظیفمه

اما احترام گذاشتن بحثش جداس در حد یک سلام یعنی شماها نیستید ک طرف اونارو میگیرید؟

پس خودتونم مثال همون ها هستید جانم

عزیزم باور نکن اینا دختر بچه های نوجوون هستن اینا معلم نیستن معلمی رویاشونه🤣 جدیدا تو سایت خیلی میب ...

عزیزم از توهماتت در بیا 

اونی ک معلمی رویاشه شمایی ک گندش کردی

این حس خودبرتر بینیتون هم عجیب بود! خوبه وزیز آموزش پرورش نشدین و معلمی ساده هستین!

ربطی ب شغل نداره عزیزم

وگرنه این مادرا ک خاندار و بیکارن این حس ب قول شما خود برتر بینیشون از کجا میاد!

امسال پسر کلاس پنجمیم واقعا معلم خوب زحمتکشی داره الهی که دست ب خاک بزنه طلا بشه الهی که خداعمرباعزت ...

این ک شما قدردانی هم محبت شما رو میرسونه

ماهم والا با این جشن ها تدریسامون مختل شده

یا یلدا یا مادر یا پاییز و ....یه جشایب میسازن بیا ببین

جشن نماینده کلاس شدن هم داریم !!!!باورت میشه ینی جرات نیمکنم نمایندگی بدم ب افراد ضعیف وگرنه باید واسه ۵۰ نفر شیرینی بیارن

دوستااااااااندوستااااااااااااانلطفاااا دقت کنید به اینکه معلم هم یک انسانه یعنی چی کی بهش حق نمی‌دید ...

منم میگم وظفیفمه نیاز ب تشکر ندارم حقیقت چ تشکر بکنن چ ن برام مهم نیست چون من درحال انجام وظفیم هستم

اما در حد یک احوال پرسی یا یک سلام ساده توقع زیادیه؟

بنظرم اینا خودشون امثالهم همون مادرها هستن ک اینقدر طرفداری میکنن وگرنه یک سلام ک این حرف هارو نداره