2777
2789
عنوان

مادر های نمایند مدرسه😅🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 95 پست
ببینید من خودم معلمم ولی از بعضی نماینده ها دل خوشی ندارم همش میخوان بابی رحمی ازخانواده ها بکنن وبر ...

کاملا درک میکنم 

من ماه پیش شوک شدم چون فهمیدم علاوه بر جشن پاییز و یلدا و مادر و روز دختر و دانش اموز و عید نوروز و ولادت ها و......

جشن نماینده کلاس هم داریم!!!

جشن نماینده کلاس؟ 

حقیقت دلش رو ندارم نمایندگی بدم ب افراد ضعیف سعی میکنم وظایف دیگ بدم چون شخصی ک نناینده ب باید حداقل ۵۰ تا شیرینی بیاره واقعا در عجبم از درک و شعور یک عده!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفم برا طرز صحبتت در مورد کسانی که حق به گردنت دارن چون برا بچه ی شما زحمت میکشن

چه زحمتی؟؟؟؟؟خب نیان.....اجبار که نیست ....

حتما دنبال نمره ای چیزی هستن برای بچه هاشون که میان حمالی میکنن.....

وقتی میان حمالی بچه های بقیه رو انجام میدن پس سرشون بندازن پایین کارشون انجام بدن به جای فضولی توی کار معلم

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید
عزیزم یاد بگیرید ک معلم نقش یک راهنما رو داره ن یک هدف رسانما فقط سواد یاد میدیم ن اینک اونا رو ب شغ ...

یا حضرت عبااااس 

شک کرده بودم که بیسوادی الان مطمعن شدم 

به هنر دیگه ای علاقه نداری معلمی رو بیخیال بشی؟ 

اخرت خودتو به باد نده