2777
2789
عنوان

مادر های نمایند مدرسه😅🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 75 پست
استارتر اینطوره همه معلما بد نیستن خیلی معلم های دلسوز و خوب داریم همه رو به یک چوب نرانید

اره حق با شماست معلم‌ خوب هم داریم 

ولی واقعا عجیب بود این حرفاش برام 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانم معلمه

ولی خدایی با دیدن کامنت های شما به مادر بچه ها حق میدم محلت نزارن

همچین گفتی چون معلم بچه هاشونم انگار مدیر شرکتی!

یه معلم ساده ای دیگه....

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

امسال پسر کلاس پنجمیم واقعا معلم خوب زحمتکشی داره الهی که دست ب خاک بزنه طلا بشه الهی که خداعمرباعزت همراه باسلامتی بهش بده ازبس این خانم معلم خوب وباسواده وجدان کاری داره پارسال پسرم همش ب اردو ورفتن ب پارک گذشت و یه روز درمیون جشن ودرست کردن خوراکی های الکی نه مشقی نه درست حسابی درسی همه شاکی شده بودن انگار معلمه عقده اردو وخوراکی داشت تازشم واسه روز معلم قبلش یه جشن گرفت وتعیین کرد کادو چی‌میخواد امسال معلمشون بهشون گفت روز مادر دست مادرتون میبوسید واسم عکس میفرستید هرروز صبحونه باید لقمه سالم داشته باشید خوراکی مضر هرگزاجازه نمیده بخورن هرروز بچه ها رو بو میکنه لباساشو ناخوناشون موهاش روزانه حتی پاهاشون توکفش درمیارن جوراباشون نگاه میکنه خیلی ازش راضیم توعمرم همچین معلمی ندیدم 

دوستاااااااان

دوستااااااااااااان

لطفاااا دقت کنید به اینکه معلم هم یک انسانه یعنی چی کی بهش حق نمی‌دید دلخور شه یا حتی گاهی مثل بقیه ی آدما بخواد گلایه کنه معلم هم یک انسانه

این خانم هم حرف بدی نزده فقط منظورشو بد منتقل کرده منظورش اینه که چرا نماینده مادرا شأن معلم رو که بالاخره مستقیما داره برای بچه هاشون زحمت میکشه حفظ نمیکنن منظورش از نگاه بالا و پایین شأن معلمی هست که متاسفانه بعضیا اصلا احترام نمی زارن و این خیلی بد هست و بچه هاشون هم یاد میگیرن که احترام برای معلم قائل نباشن بنظرم ایشون منظور بدی نداشت خوب نیست سریع جبهه میگیرید

ببینید من خودم معلمم ولی از بعضی نماینده ها دل خوشی ندارم همش میخوان بابی رحمی ازخانواده ها بکنن وبرنامه هایی می چینن که ممکنه واقعا برای بعضی خانواده ها سخت باشه شرکت کردن مثل پارک واردو وناهاروحدت مادر دختری نمیگن ممکنه بچه ای بهر دلیلی مامانش نتونه بیاد اونوقت تکلیف دل شکسته ی اون بچه چی میشه یا کافیه یکی ازمادرا جلوشون ازمعلم انتقاد کنه دیگه واویلا سریع میدون میرسونن به اون معلم وبعدش دیگه مونده به وجدان داشته یا نداشته ی اون معلم که بااون بچه چپ بیفته یانیفته

منکه اصلا نماینده نمیزارم وبعضی از فعالیت هایی که نیازه مادرا باهام همکاری کنن تو گروه اعلام نیاز می کنم هرکدوم تونست میاد وهمکاری میکنن