2777
2789
عنوان

دلم خیلی از همسرم شکسته 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 29 پست
اکثریت آقایون چیزی نمیگیرن.. خیلی خانم ها ظاهر سازی میکنند. حالا شاید کادو خودشون بخرن بگن شوهرامون ...

بهش میگفتم امسال شده یه چیز کوچولو برام بگیر خیلی دلم میخواد دلم می‌شکنه اما اصلا اهمیت نمی‌داد .... میدونی اصلا دیگه دلم نمی‌خواد برام کاری کنه بهشم گفتم دیگه ازت انتظاری ندارم اصلا بهش برخورد بعد رقت کلی خوراکی خرید صبحونه منو برد بیرون ولی دلم دیگه باهاش صاف نمیشه اصلا هم دیگه دلم نمی‌خواد که تلاشی برای رابطمون کنم حس میکنم از طرف من همه چی تموم شده چون خیلی خیلی خیلی تلاش کردم وضعش هم عالیه حتی ی گردنبند برلیان بهم میداد به هیچ جاش بر نمی‌خورد و منبخدا اصلا همچین توقعی نداشتم ازش ولی بحث اینه که حس میکنم حس می‌کنه من لیاقت ندارم برام خرج کنه

شوهرت چطوری رفتارش خودت چی حس میکنی؟ اهل دختر بازی یا اینکه مشکوک باشی بهش؟

متاسفانه سابقه خیانت داشته برای همین من اینطوری شکاک و روانی شدم از روز اول شدیدا رفیق باز بود یه روز بدون دوستاش نمیتونه 

الان واقعا کلی استرس دارم و ناراحتم که نکنه داره خوش میگذرونه با یکی ! و حتی تصور میکنم داره رابطه میکنه اخه زنگ زدم صدای کسی نبود گفت با دوستامم بعدش تا الان جواب نداد بیرون بود خونه نبود ک بگم خواب رفته 

اما مطمعنم خودش میگه ازونجا رفتیم یه دیقه خونه من خواب رفتم م س ت بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خود ب خود اینجوری شداز بی توجهی هاش بی محبتی هاش نادیده گرفتن هاش .....دیگه قلبم باهاش نیست میدونی د ...

منم یه مدت مثل تو بودم.. شوهرم حتی روز تولد بهم تبریک نمیگفت.. الان مناسبت ها میشه خودش پیش قدم میشه.. ببین واقعا قبول کن عزیزم. ما طلبکارانه نمی تونیم به خواسته مون برسیم باید با زبون خوش مرد و بسازیم. مرد نقطه ضعفش تو زبون ریختن هست نمیشه که ما با اعصاب خوردی زندگی و کنترل کنیم

درخواست دوستی قبول نمیکنم.  کاربری سومم هست.. باردارم این روزا یکم بی حوصله لطفا رعایت کنید ممنونم دوستای خوب چندین ساله
منم یه مدت مثل تو بودم.. شوهرم حتی روز تولد بهم تبریک نمیگفت.. الان مناسبت ها میشه خودش پیش قدم میشه ...

من خیلی مهربونم و صبورم خیلی بهش محبت کردم خودش میگه مادرم اینجوری بهم محبت نکرد .... ولی بازم هیچ وقت برام هدیه نگرفت به خدا من پولکی نیستم ولی هر سال دلم هزار تیکه میشه