2777
2789
اولش قرار شد ماهانه بزنه بعدش اسم باباش تعاونی مسکن بازنشستگان خودشون در اومد گفت واحد رو میده به ما ...

خب پس خداروشکر عب نداره ویگه اجاره نشینی نداری تحمل کن خداروشکر کن اگه نستاجر میشدی هی اینجا اونجا وسایلاتم داغون میشدبلاخره نیازهاتو که برطرف خواهد کرد بعد اینکه قسطاش کم شد میده پس دلخوری پیش نیار لطفا

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
حالا یه نفهم پیدا شده که میگه بدون تمکین نفقه گرفته ۱۴سال پیش😐🤦‍♀️

چیزی که من خوندم میگه نفقه در برابر تمکین کامل زن 

بر اساس ماده 1102 قانون مدنی همین که نکاح به طور صحت واقع شد روابط زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین در مقابل همدیگر برقرار میشود.
بر اساس این ماده همین که عقد نکاح بین طرفین منعقد شد و زن و مرد سند ازدواج را امضا کردند حقوق و تکالیف شان در قبال همدیگر برقرار میشود.
یکی از این تکالیف الزامی است که مرد برای پرداخت نفقه به همسرش دارد به همین دلیل ، نفقه دختر کرده به محض عقد نکاح به او تعلق خواهد گرفت
((در مقابل زن هم موظف به تمکین میشود))
عقد نکاح دائم بین زوجین منعقد شده و زوجین جوان و خانواده ها زمانی را برای شروع زندگی مشترک تعیین کرده اند طرفین در اکثر موارد شرایط شروع زندگی مشترک را ندارند.

زوجه درصدد تهیه جهیزیه است و زوج در تکاپوی تهیه مسکن و برگزاری مراسم عروسی. در این موارد رویه دادگاه های تجدید نظر استان تهران این است که زوجه را در این مدت ((مستحق نفقه نمیدانند))و معمولا دادخواست مطالبه نفقه معوقه زن را در ایام عقد با توجه به توافق طرفین بر موعد مشخص برای شروع زندگی مشترک را رد میکنند.

زوجه بعد از زمان وقوع عقد با توجه به مواد 1102، 1106 و 1107 قانون مدنی، استحقاق نفقه را داراست؛ مگر آن‌که بعد از وقوع عقد بدون مانع شرعی و قانونی از انجام تکالیف زوجیت خودداری کرده باشد. 
((به طور کلی نفقه در مقابل تمکین است))

محض این‌که عقد نکاح به صورت دائم بین زوجین منعقد شد باید زوج نفقه زوجه را پرداخت کند؛(( مگر این‌که زن، ناشزه باشد و از شوهرش تمکین نکند ))
و اگر زوج مدعی ناشزه بودن و عدم تمکین باشد باید این ادعا را ثابت کند و اگر زوج دلایل کافی در جهت اثبات ادعای خود ارائه دهد و(( اثبات شود دادگاه حکم به الزام تمکین داده و زوجه مستحق نفقه نخواهد بود.))

با توجه به این‌که زن در دوران نامزدی (فاصله عقد و عروسی) در منزل پدر خود زندگی میکند و از طرفی مشهور فقهاء فقط دو شرط را در خصوص استحقاق نفقه لازم میدانند:

1- عقد دائم 2- ((تمکین به صورت کامل))

(( امام خمینی (ره) در تحریرالوسیله ج 2 ص 313 ناشزه را مستحق نفقه نمیداند و معتقد است زن باید در صورت مطالبه نفقه، تمکین خود از شوهر را ثابت کند))

(البنیه علی المدعی و الیمین علی من انکر)؛ 

چرا که سبب دین تمکین است و آیت الله خویی نیز معتقد است زن باید تمکین خود را ثابت کند.

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزی که من خوندم میگه نفقه در برابر تمکین کامل زن بر اساس ماده 1102 قانون مدنی همین که نکاح به طور ص ...

خب عزیزم منم گفتم تا تمکین نکنی نفقه تعلق نمیگیره

ایشون انگار حالیش نیست میگه ۱۴سال پیش نفقه برام ۲میلیون بریدن اونم چی میگه تمکین نکردم😂🥹

متاهل🩷🍃
خب عزیزم منم گفتم تا تمکین نکنی نفقه تعلق نمیگیرهایشون انگار حالیش نیست میگه ۱۴سال پیش نفقه برام ۲می ...

منم همینو میگم نفقه در برابر تمکین اونم کامل

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
منم همینو میگم نفقه در برابر تمکین اونم کامل

خب دیدی که به خر اینهمه میگفتی امکان نداره قبول میکرد ولی ایشون نه

اصلا آدم بی ادبی نیستم منتها چون بدون اطلاع ریپلای زد رو من و کلی چرت و پرت گفت و ادعا کرد که حرف من اشتباهه منم هرچی لایقش بود بارش کردم

بعد جالبه ۱۴سااااااال پیش ماهی ۲میلیون نفقه براش بریدن😂😐

والا الان که الانه از ۵۰۰تومن نفقه شروع میشه دیگه تا حدود ۲۰تومن اینا

من نمیدونم ۱۴سال پیش چجوری ۲ تومن گرفته مشخصه هیچی بارش نیست فقط میخواد منم منم کنه

متاهل🩷🍃
خب دیدی که به خر اینهمه میگفتی امکان نداره قبول میکرد ولی ایشون نهاصلا آدم بی ادبی نیستم منتها چون ب ...

اره درسته منم خوندم

اره درسته منم خوندم

مهریه در هر صورت تعلق میگیره

اگه تمکین کرده باشی کل مهریه

اگه نکرده باشی نصف مهریه

ولی نفقه به شرط تمکینه 

تازه اگه از حق حبسم بخوای استفاده کنی مرد باید مهریه رو اول پرداخت کنه بعد تمکین کنی 

بعد از تمکین میتونه درخواست نفقه بکنه

حالا میگم که حالیش نی میگه برو از حقوقدان بپرس😐😂

متاهل🩷🍃
مهریه در هر صورت تعلق میگیرهاگه تمکین کرده باشی کل مهریهاگه نکرده باشی نصف مهریهولی نفقه به شرط تمکی ...

آره دقیقا همینه