2777
2789
عنوان

سوغاتی از برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 24 پست
😂😂😂😂من شوهرم رفت روسیه برگشت خودم تنهایی رفتم استقبالش مادرشوهرم اینا گفتن چون شهرستانیم دوساعت ...

والا باز خوبه تو بودی،من سفر کاری زیاد داشتم،اغلب حتی همسرمم نبوده،خودم تنها بودم،چون تهران نیست خونمون،وهمسر نمیتونه هرسری یه روز کارش تعطیل کنه برای من،مگر اینکه شب باشه که بابا یا داداشم چون تهرانن بیان،

پس من خیلییی غریبم😂😂😂

والا باز خوبه تو بودی،من سفر کاری زیاد داشتم،اغلب حتی همسرمم نبوده،خودم تنها بودم،چون تهران نیست خون ...

الهیی🥲😁البته خب باز واسه شما منطقیه چون شهر دیگه اید ما تهراننیم دیگه میرم ولی خودم ممنوع الخروجم تاحالا امتحان نکردم ببینم کی میاد🥲😂😂دور از جون عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهیی🥲😁البته خب باز واسه شما منطقیه چون شهر دیگه اید ما تهراننیم دیگه میرم ولی خودم ممنوع الخروجم ...

😂😂😂😂تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم،ولی بااین تایمیک مطمینم هرسری تو فرودگاه لحظه ای بهش فکر میکنم😂😂اره خیلی بده،اگه شرایط کاری همسر اکی بشه بیام تهران عالیه وراحت تر میشم،همین دیشبم از سفر کاری اومدم،البته داخلی بود ومسیر تا سمنان با ماشین اومدم،انقدر داغون بودم،یه موقع چشم باز کردم دیدم۷:۱۵دقیقس،سه تامونم خوابیدیم،با بدو بدو ،همسر ودختر راهی کردم

😂😂😂😂تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم،ولی بااین تایمیک مطمینم هرسری تو فرودگاه لحظه ای بهش فکر ...

اخی😁همون بهتر کسی نیاد تو اون خستگی باید منتظر درد سر و حرفای مادر شوهر و قلان هم باشی

وای میفهمم چی میگی خیلی سخته این مساقرت ها به خصوص اگه کوتاه مدت باشه خستگیشم میمونه تو تن ادم منم شوهرم هرماه دو بار میره عسلویه یه روزه میاد انگار کوه کنده انقدر خستست

اخی😁همون بهتر کسی نیاد تو اون خستگی باید منتظر درد سر و حرفای مادر شوهر و قلان هم باشیوای میفهمم چی ...

یه مدت عسلویه رفت وامد زیاد داشتیم،دو هفته اونجا،یه هفته تهران،تازه اواخر نامزدی بودیم،گفتم من کشش ندارم،۲سال رفتم برای زندگی اونجا،ولی بخاطر اب وهواش فراری شدم

اخی😁همون بهتر کسی نیاد تو اون خستگی باید منتظر درد سر و حرفای مادر شوهر و قلان هم باشیوای میفهمم چی ...

خدا سلامتی بده همسرت،قدرش بدون،کسی که عسلویه کار نیکنه،واقعااااا از جوتش مایه نیزاره برای نون حلال،یاد اون روزا افتادم تو تابستون با اون الودگی،حالم بد شد،تتها جیزی که توش نیست،اکسیژنه

خدا سلامتی بده همسرت،قدرش بدون،کسی که عسلویه کار نیکنه،واقعااااا از جوتش مایه نیزاره برای نون حلال،ی ...

قربونت بشم خدا به شماهم سلامتی بده عزیزم 😍شما که بیشتر هم تحمل کردی شوهر من تهش دوروز میره دوساعت بازدید میکنه برمیگرده ولی اره واقعا یه روزشو منم با خودش برد اصلا نمیشد نفس کشید ارایشم میکردی همش جمع میشد روی چونت😂😂

صبح بخیر عزیزم سایت ایران خودرو باز نشد ؟؟؟

سلام تاامروزوکالتی تمدیدکردن هنوزسایت بازنیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید