2777
2789
عنوان

همسرم میگه دیگه دلم نمیخواد بیام خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2955 بازدید | 131 پست
خب پس بمادره حق بده که تو رو نابود کنه🤣🤣🤣اومدی جای اونو تو قلبش اشغال(اسرائیل )کردی بعد توقع داری ...

میدونم از حسادته چون میبینه شوهرم خیلی خرجم میکنه خیلی بهم محبت میکنه زورش میاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من همینجورم.به نوعی میگن شوهرشو گرفته تو مشتش اما یه مدته که صبرم لبریز شده خیلی غر میزنمو اعت ...

بابا شما زنا چرا سواد شوهرداریتون کمههههههههه؟ مردا از زن غر غرو بد شون میاد ،یعنی صد بار بهترین شرایط رو براشون مهیا کنید ولی یک بار غر بزنید ، ببخشید میشه گاو نه من شیر ده، نکنید بخدا که اگر من زن بودم کاری میکردم مرد از صبح تا شب منو رو کلش بزاره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
واقعی که نمیگه. فقط گفت خسته شدم دیگه دلم نمیخواد بیام خونه دلم میخواد تو محل کارم بمونم ولی توی این ...

مردا از غر خ بدشون میاد ی کلیپ روانشناسی دیدم ک دکتره درباره ی مفهومی ب اسم سیلاب احساسی صحبت کرد ک وقتی ی زن همش غر بزنه و یا با جیغ و نق حرفشو بزنه مرد فشار جسمی تو قفسه سینش احساس میکنه و فقط میخاد از اونجا فرار کنه و اگ چندبار تکرار بشه کلا کات میکنه

بابا شما زنا چرا سواد شوهرداریتون کمههههههههه؟ مردا از زن غر غرو بد شون میاد ،یعنی صد بار بهترین شرا ...

اره من این مدت اشتباه کردم خیییلی غر زدم شوهرمم از غر زدن متنفره

میدونم از حسادته چون میبینه شوهرم خیلی خرجم میکنه خیلی بهم محبت میکنه زورش میاد

حسادت نیست ، مثلاً شاید همسر خوبی نداشته و حالا میبینه پسرش اینطور به زنش و خونوادش میرسه حال بدی بهش دست میده ، و قبطه میخوره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
بابا شما زنا چرا سواد شوهرداریتون کمههههههههه؟ مردا از زن غر غرو بد شون میاد ،یعنی صد بار بهترین شرا ...

🫤شما شوهر خوبی باش زنت بزارتت رو سرش

نمیخاد زن خوبی باشی 

بیرون از گودی آقا

من اصلا غر نمی‌زنم شوهرم این حرفو میزنه هرکار کنی ی چی دارن ازت دربیارن ......برای من چرا متنفره چون ور دل مامان جونش خونه نگرفتیم بشینم و از اونجا بلند شدم این حرفو میزنه خدا شاهده من اون تایم نزدیک مامانش بودم هیچی نمی گفتم از اختلافات فقط خونه رو عوض کردم فک می‌کنه اونحاخوش و خرم بودیم تا اینکه ی بار بد گیرداداز گذشته گفتم در جوابم گفت هوووووووووو چ چیزایی یادته........

خیلی ناراحته شوهرت خونه رو عوض کنه

اره من این مدت اشتباه کردم خیییلی غر زدم شوهرمم از غر زدن متنفره

همه مردا بدشون میاد فقط بعضی بروز نمیدن و درونگران بعضی عصبی میشن بعصی هم نگات میکنن میرن دنبال کارشون خ خونسردن

من اصلا غر نمی‌زنم شوهرم این حرفو میزنه هرکار کنی ی چی دارن ازت دربیارن ......برای من چرا متنفره چون ...

بالاتر گفتم روز اول شرایطش رو گفت و متاسفانه منم از بی تجربگی و خامیو بچگی قبول کردم