2777
2789
عنوان

همسرم میگه دیگه دلم نمیخواد بیام خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 131 پست
بهش رک بگو که این موقع نیا ما خوابیم یا همون موقع جاتونو بندازین بخوابین

الان دیگه شوهرم شیفت روزه ولی اون موقع رک بهش میگفتم طرف صبح اینجا نیا بهشم توضیح میدادم اما فقط دو سه روز نمیومد

مراقب خودت و زندگیت باش، من چون خودم مرد هستم و خیلی عالی تونستم این مشکل رو هندل کنم ،میفهمم چی میگ ...

دقیقا مرد باید مدیریت کنه که متاسفانه شوهرم من بیخیاله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا مرد باید مدیریت کنه که متاسفانه شوهرم من بیخیاله

بیخیال نیست شاید نمیدونه چطور باید عمل کنه نمیتونه ی تصمیم درست بگیره ،یا شاید میگه  تو زیاد حساسی ، نمیدونم همه چی احتمال میده جز مشکل اصلی 

چند تا بچه هستند؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
دقیقا خودشم همینو میگه

ببین کلا اینکه شما با هم زندگی میکنیبن اشتباهه ...اینجوری هم اعصاب عروس همیشه از دست مادرشوهر خورده و هم عزت و احترام مادرشوهر از بین میره ...کلا مثل اینه که دوتا هوو تو یه خونه زندگی کنن...بهترین کار اینه که شما یه خونه نزدیک مادرشوهر بگیرین و اینجوری هم هوای اونو داشته باشین و هم حریمتون حفظ بشه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

احتمالاً دختره اون یکی ، هان؟

من همیشه میگم زن ابزارهایی داره که  می‌تونه کاری کنه که عقل جن هم نرسه،انقد می‌تونه خوب باشه که مرد هر روز جلوش تا زانو خم بشه و بهمون مقدار که مرد چشم دیدنش هم نداشته باشه ،فقط باید بلد باشه چکار کنه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
هر چی تلاش کردم نشد. این زن انگاری هیچی نمیفهمه. دو سه تا تاپیکای آخرمو بخون

ب شوهرت بگو تو بری منم میرم خونه مامانم بفهمه مسخره بازی نیس 

ولی از الان کمتر چیزی بگو بهش خودت یجوری مادرشوهرت راه ببر 

ببین کلا اینکه شما با هم زندگی میکنیبن اشتباهه ...اینجوری هم اعصاب عروس همیشه از دست مادرشوهر خورده ...

کاش میشد اما شوهرم روز اول این شرایطشو بهم گفت و متاسفانه منم تو عالم بچگی خودم قبول کردم

احتمالاً دختره اون یکی ، هان؟من همیشه میگم زن ابزارهایی داره که می‌تونه کاری کنه که عقل جن هم نرسه، ...

دقیقا من همینجورم.

به نوعی میگن شوهرشو گرفته تو مشتش اما یه مدته که صبرم لبریز شده خیلی غر میزنمو اعتراض میکنم

تک فرزنده.فک کردم گفتید چندتا بچه دازید

خب پس بمادره حق بده که تو رو نابود کنه🤣🤣🤣

اومدی جای اونو تو قلبش اشغال(اسرائیل )کردی بعد توقع داری هر روز بیاد ازت تشکر کنه!!!!!!؟

مسائل شما و مادر همسرتون اصلا به همسرتون ربطی نداره که بخوای با بیانش بین خودتون اعصاب خوردی به وجود بیاری

با سیاست عمل کن هیچ وقت کار مادرشوهرش رو همون لحظه به روی شوهرت نیار بزار سر یه فرصت مناسب بهش بگو مثل یه برگ برنده فقط هم یه بار بگو اون هم با لبخند 

اگه میتونین حیاط رو تقسیم کنین دروازه جدا بگیرین

ب شوهرت بگو تو بری منم میرم خونه مامانم بفهمه مسخره بازی نیس ولی از الان کمتر چیزی بگو بهش خودت یجور ...

واقعی که نمیگه. فقط گفت خسته شدم دیگه دلم نمیخواد بیام خونه دلم میخواد تو محل کارم بمونم ولی توی این خونه نیام .

کنار تو میام غر میزنیو اعتراض میکنی، پیش مادرم میرم غر میزنو شکایت میکنه