2777
2789
عنوان

همسرم میگه دیگه دلم نمیخواد بیام خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2831 بازدید | 129 پست
اره من این مدت اشتباه کردم خیییلی غر زدم شوهرمم از غر زدن متنفره

شوهر تو نه همه ی مردا حالشون از غر زدن و زن غر غرو بهم میخوره ، 

باور کن خانم من سالی یکبارم غر نمیزنه و خاصه هاشو می‌زاره ی  وقتایی میگه که من براش ده برابر انجام میدم ،خیلی با سیاسته و دانا ، خیلی وقتا هم شاید من حرفم مثلاً معقول نباشه ولی چیزی نمیگه تا وقتش

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🫤شما شوهر خوبی باش زنت بزارتت رو سرش نمیخاد زن خوبی باشی بیرون از گودی آقا

شما درست میگی

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
شوهر تو نه همه ی مردا حالشون از غر زدن و زن غر غرو بهم میخوره ، باور کن خانم من سالی یکبارم غر نمیزن ...

من دقیقا همینطورم اما یه مدته که از کارای مادرش کاسه صبرم لبریز شده دست خودم نیس

منم نمیکشم اما قبول نمیکنه از اینجا بریم

حتما قبل ازدواج قول داده پیشش بمونه تا آخر عمر ،حالا چطور بزنه زیر حرفش ، 

حتما قبل ازدواج قول داده پیشش بمونه تا آخر عمر ،حالا چطور بزنه زیر حرفش ،

نمیدونم ولی میگه من تو دنیا همین مادرمو دارم و مادرمم کل عمرشو بخاطر من گذاشته تنهایی بزرگم کرده حالا وجدانم اجازه نمیده تنهاش بزارم برم

نمیدونم ولی میگه من تو دنیا همین مادرمو دارم و مادرمم کل عمرشو بخاطر من گذاشته تنهایی بزرگم کرده حال ...

دیگه این ی حقیقته ، کلآ ما ایرانیا عاطفی هستیم اونم حق داره فقط بلد نیست بین شما مدیریت کنه تا هردو رو داشته باشه ،بگرد دنبال راه حل خودت این رابطه رو درست کن