2777
2789
عنوان

همسرم میگه دیگه دلم نمیخواد بیام خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2691 بازدید | 129 پست
لطفا درمورد شوهرم اینجور صحبت نکنید چون واقعا واسم خوبه اما مادرش منو اذیت میکنه. بخدا همیشه هم طرف ...

خب عزیزم وقتی اینقدر خوبه شمام در مقابل صبور باش ...فرض کن مادرش یه بار روانیه که کاراش دست خودش نیست!! خودت هرجور صلاح میدونی با مادره برخورد کن ولی شوهرت رو قاطی این جریانات نکن

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

سخته مرد بین مادر و زن قرار بگیره ، بین این دوتا انتخاب سخته ، نمیشه یکی رو کنار بزاری ، به ساز هردو هم نمیشه رقصید ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیخوام نسبت به همسرت بد بینت کنم ولی خب تاپیکا آخرتم خوندم شوهرتم دل به کارا مادرش داداببخشید که ای ...

اگه تا الان کاری نکردم فقط بخاطر خوبیای شوهرمه وگرنه تا حالا رفته بودم

واقعی که نمیگه که نمیام. میگه دیگه از ناراحتای توی این خونه خسته شدم. میگه از سرکار که میام یا تو شک ...

دیگه چندوقت غر نزن مادرشوهرت چکار ا می‌کنه؟ بنده خدا شوهرت راست میگه آدم واقعا از ادمای غرغرو خسته میشه واز چشمش نیفته همچین آدمایی خودشون بی اهمیت میکنن دیگه غر میزنن طرف عوض اینکه به درد دلاشون گوش کنه میگه کلش دیگه بس کنن ساکت شن کلا غر زدن کار رو مخیه  به حرفهای مادرشوهرت اهمیت نده 

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

خستم کرده

منم خسته شده بودم...

زندگی همینه عزیزم

اگه کمتر بهش فکر کنی بهتره

وقتی شرایط جدا شدن از مادر رو ندارید

قبول کنید که اخلاقش همینه

تو این سن،مادر عوض نمیشه

شما که جوان هستید عوض بشید.

اینجوری عوض بشید که زیاد به مادر فکر نکنید.

اولویت همسر و فرزند شماست.

هر چه کمتر درگیر بشید،به سودتونه

چند صباح دیگه انواع بیماری ها به سراغتون نمیاد

خدا همیشه ما رو میبینه...

پس چرا غر میزنی عزیزم ؟ مادرشوهرت احتمالا سنش رفته بالا بعضیا سنشون می‌ره بالا درکشون میاد پایین

من شنیدم این زن از قدیم همینجور بوده ربطی به سنش نداره. بخدا کاراشو رفتاراش غیرقابل تحمله

خب عزیزم وقتی اینقدر خوبه شمام در مقابل صبور باش ...فرض کن مادرش یه بار روانیه که کاراش دست خودش نیس ...

از حالا دیگه به شوهرم چیزی نمیگم خودم زیر زیری جوابش میدم

چقدر از این زنای تنها که آویزون پسراشون میشن بدم میاد

خو شوهر کن همه رو خلاص کن اه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            
نه فقط همین یه پسر رو داره همسرشم فوت شده.با کوچیک ترین چیز شروع میکنه به نفرین

اونم احتمالا تو جوونیاشهیلی عذاب کشیده واس همون که رو روانش تاثیر گذاشته این گناه تو نیست ولی ببین از این به بعد هر کاری میکردی برعکسشو انجام بده ببین رابطه آن با مادر شوهرت چطوری پیش می‌ره  تو احترام گذاشتن کم می‌زاری واسش؟

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife