خانوم_میم_نون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 1310 عنوان سیم بابلیس خراب بشه 35 بازدید | 5 پست سلام دوستانتاحالا شده سیم بابلیس سشوار یا اتو موتون خراب شده باشه؟تعمیر کردید کامل درست شد؟ امروز | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaaaaaa_nnnaaa عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 5968 آره من شسوارم رو داشتم استفاده میکردم یه دفعه از جایی که سیم وصله به دیوار یه جرقه کوچیک زد و یکم دود داد دیگه گفتن اتصالی شده ولی درست شد عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
blackwidow عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 1121 یه بابالیس دارم ده ساله خریدم یه بارم استفاده نکردم🤣🤣ولی دقت کنید وسایل حرارتی موتونو داغون میکنه سلام بچهها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من
خانوم_میم_نون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 1310 یه بابالیس دارم ده ساله خریدم یه بارم استفاده نکردم🤣🤣ولی دقت کنید وسایل حرارتی موتونو داغون میکنه منم از بابلیسم خیلییییی کم استفاده میکردمرو وسایلمم حساسمابجیم زد سیمش و خراب کرد الان هی قطع و وصل میشه...