2777
2789
عنوان

همسایه

242 بازدید | 14 پست

این دیوارای آپارتمان اینقد نازکه 

ساعت هشدار همسایه بغلی داره دیلینگ دیلینگ میزنه ویبره میره من اینور نمیتونم بخوابم 

اونوقت خودش اینقددد خوابش عمیقه که قطع نمیکنه این صابمردشو😑😑😑😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا دیگ انقد نازک؟

خیلیییی خصوصا اتاق خواب 

یعنی اسم تمام اعضای خانواده رو من بلدم بدون اینکه یک بار چشم تو چشم شده باشم باهاشون 

اینقد پِر پِروهه دیوارا قشنگ انگار اونا خونه مان ما خونه اوناییم

خیلیییی خصوصا اتاق خواب یعنی اسم تمام اعضای خانواده رو من بلدم بدون اینکه یک بار چشم تو چشم شده باشم ...

چقد بد . حالا ما خونمون دد طبقس من وقتی میخابم گوشم رو زمینه صدای طبقه پایینو میشنوم مث ویز ویز ولی نه واضح باز انقد بدم میااااد میگم چرا ضخامت دیوار و سقف کمه 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

چقد بد . حالا ما خونمون دد طبقس من وقتی میخابم گوشم رو زمینه صدای طبقه پایینو میشنوم مث ویز ویز ولی ...

منم بدم میاد بخدا خیلی چیز رو مخیه 

اینقد از مصالح کم میذارن اینجوری میشه دیگه وگرنه خونه های قدیم چرا اینجوری نبود 

من گوشام تیزه .تو شرکت همرو. اسیر کردم

😂😂

یه استاد داشتیم تو دانشگاه اینقد گوشاش تیز بود ما زیرلب حرف میزدیم بلند بلند جوابمونو میداد جرئت نداشتیم غر بزنیم دیگه

از مصالح میدزدن قشنگ حرفاشونو میشنوی مزخرفه اپارتمان ملک فقط ویلایی

وای آره 

مادرشوهرم خونش ویلاییه خارج شهر اینقدررر آرامش داره نه مزاحمت وانت و این چیزا نه بکوب بکوب همسایه بالایی نه سر و صدای همسایه کناری هروقت میرم انقد ارامش داره دلم نمیخواد برگردم تهران