بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
خب غصه میخورن مادرم ایناما تو خانواده ضعیفی هستیم چرا پسر ۲۴ساله نباید بره سرکار شسیگار بکشه و دوست ...
درک میکنم ناراحتی داره ولی خب دیگه از یک جهتم نباید ادم وقتی ضعیفه از نظر مالی انتظار داشته باشه بچه اش پولدارشون کنه..اگرم کار باید کنه خب اولویت باید خودش باشه
که گویا ایشون کلا با کار مخالفه
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
نه کار کنه براش خودش آینده ش ازدواج کنه و پاش به گناه باز نشهتازه پول هم میگیره از مادرم اینا خدانکن ...
انشالله که به خودش بیاد پس
به هرحال خودش اسیب میبنه و عقب میفته
ولی اینکه گفتی بدون زحمت و تلاش کسی به جایی نرسیده من یکی رو میشناسم بدون کار و تلاش شاهانه زندگی میکنه ولی با پول پدرش
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️