2777
2789

برادرم سرکار نمیره که ضرر نکنه ضرر جانی 

که سالم و سلامت باشه 

کارش شده انترنت اینتر نت اینترنت

بخوار و بخواب

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ی چی بگم ناراحت نشو 

چقد ازوهمه اطرافیانت مینالی

بی نمازی شوهرت..کار نکردن داداشت

بهتر نیست به خودت برسی؟

این جیزاییکه ازشون میگی اخه به تو لطمه ای نمیزنه 

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
اسی ی چی بگم ناراحت نشو چقد ازوهمه اطرافیانت مینالیبی نمازی شوهرت..کار نکردن داداشتبهتر نیست به خودت ...

خب غصه میخورن مادرم اینا

ما تو خانواده ضعیفی هستیم چرا پسر ۲۴ساله نباید بره سرکار 

شسیگار بکشه و دوست ناباب 

خب غصه میخورن مادرم ایناما تو خانواده ضعیفی هستیم چرا پسر ۲۴ساله نباید بره سرکار شسیگار بکشه و دوست ...

درک میکنم ناراحتی داره ولی خب دیگه از یک جهتم نباید ادم وقتی ضعیفه از نظر مالی انتظار داشته باشه بچه اش پولدارشون کنه..اگرم کار باید کنه خب اولویت باید خودش باشه 

که گویا ایشون کلا با کار مخالفه 

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
میه چرا کار کنم خودمو پیر و فرسوده کنم پول بدم دکترها

چه کار کنی یا نکنی پیر میشه آدم 

انسان با کار و تلاش اتفاقا بیشتر عمر میکنه 

تنبلی و بیکاری ادمو دچار هزارتا مرض و بیماری میکنه 

انقدر دوست داشتم پسر جوون بودم و کار میکردم و از پول دراوردن به لذتهای حلال زندگی میرسیدم که حد نداره

لایک نکن🚫🚫🚫
چه کار کنی یا نکنی پیر میشه آدم انسان با کار و تلاش اتفاقا بیشتر عمر میکنه تنبلی و بیکاری ادمو دچار ...

آره والا هستن خانم خیاط که تو خونه خیاطی میکنه مربی قرآن مون مربی تجوید

درک میکنم ناراحتی داره ولی خب دیگه از یک جهتم نباید ادم وقتی ضعیفه از نظر مالی انتظار داشته باشه بچه ...

نه کار کنه براش خودش آینده ش 

ازدواج کنه و پاش به گناه باز نشه

تازه پول هم میگیره از مادرم اینا 

خدانکنه ما ازش پول بخوایم ریالی

نه کار کنه براش خودش آینده ش ازدواج کنه و پاش به گناه باز نشهتازه پول هم میگیره از مادرم اینا خدانکن ...

انشالله که به خودش بیاد پس

به هرحال خودش اسیب میبنه و عقب میفته

خیلی سخته برا پدر و مادرت درکتون میکنم 

انشالله به راه راست هدایت بشه

ولی اینکه گفتی بدون زحمت و تلاش کسی به جایی نرسیده من یکی رو میشناسم بدون کار و تلاش شاهانه زندگی میکنه ولی با پول پدرش

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️