2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مامانم میخواد باز بچه بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 180 پست
وا چکار ب تو داره خوشحال باشی یا نباشی تو تصمیم پدر مادرت تاثیری نداره عزیزم خودشون اراده و عقل دارن ...

عزیزم خانواده منو نمیشناسی.

نمیدونی من چقدر تنهام .. چقدر سر خانوادم اذیت شدم

من خودم همش میگم کاش منو نمیاوردن. کاش اصلا با هم ازدواج نمی‌کردن. چه برسه بچه حدید

خودت بالاتر همین حس رو داشتی . احتمالا احساست درسته

آره با چیزای که ازشون دیدم.. من از اول تنها بودم . با اومدن یه بچه دیگه واقعا یتیم میشم

سر اخلاقای بابام هیچ کاری نکردم حتی یه بیرون رفتن ساده

اونوقت یه پسر بیاد همرو بخوره ببره.. 

چی بگم مشکل کم نداشتم که اینم اضافه شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه عیبی داره دلشون جوونه خب

دلشون جوون نیست . همه چی برمیگرده به بابام که خودش حرفشو زد به مادرم. وگرنه حتی پدر و مادرم هم با هم زندگی عاشقانه ای نداشتن هیچوقت . فقط همخونه بودم

شایدم حس پدرانش تحریک بشه بفهمه بچه یعنی چی اول و اخر برای تو فرقی نداره از اولم بی محبت بود

دیگه با بیست و خورده ای سن چه محبتی

هیچ مردی تو زندگیم نبوده که بهش تکیه کنم. بابام برام غریبس

عزیزم ما کمکی نمیتونیم بکنیم جز اینکه دعا کنیم مادرت باردار نشه و اگه خدای نکرده باردار شد یه کاری ک ...

راه سقط چیه؟؟

یا راه نازایی

واقعا احتیاج دارم

مادرم هم خودش راضی نیست . بهم نگفته ولی میدونم

دیگه با بیست و خورده ای سن چه محبتیهیچ مردی تو زندگیم نبوده که بهش تکیه کنم. بابام برام غریبس

میدونم عزیزم 

منم حرفم همینه 

میگم نشین از الان غصه بخور 

تا الان که محبت ندیدی بچه هم معلوم نیس بیاد یانه اگر هم بیاد بازم به خال تو فرقی نداره 

محبتی بهت نشده از اول که الان بخواد کمتر بشه 

ایشاا... یه ازدواج خوب داشته باشی شوهرت تلافی همه بی محبتی ها که دیدی رو برات بکنه 

میدونم عزیزم منم حرفم همینه میگم نشین از الان غصه بخور تا الان که محبت ندیدی بچه هم معلوم نیس بیاد ی ...

نه بابا خواهر چه ازدواجی

با کسی هستم ولی اونم از بابام بدتر... اینم نباشه نه کسی منو نگاه می‌کنه نه من به کسی اعتماد میکنم . تک و تنها می‌پوسم بخدا..

کاش بچه نیارن کاش کاش...

راه سقط چیه؟؟یا راه نازاییواقعا احتیاج دارممادرم هم خودش راضی نیست . بهم نگفته ولی میدونم

از عطاریا بپرس جوشونده میدن بهت 

من برا خودم یه بار گرفتم چندین سال پیش ولی یادم نیست دقیق چیا بود

نه بابا خواهر چه ازدواجیبا کسی هستم ولی اونم از بابام بدتر... اینم نباشه نه کسی منو نگاه می‌کنه نه م ...

اگر از بابات یدتره بیخیالش شو 

دل نبند به هر بی سرو پایی 

مواظب باش از چاله در نیایی بیفتی تو چاه