2777
2789
عنوان

سهمیه های کنکور

113 بازدید | 14 پست

من بابام عضو هیئت علمی دانشگاه بوده ولی نمیتونم دیگه کنکور دارم می‌تونم از سهمیه فقط برای انتقال به دانشگاه پدرم استفاده کنم بعد از کنکور 

ببخشید هیئت علمی چیه همون استاد دانشگاهه؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا میشه

آره بخدا حتی باباش آورده بود شهر خودش دختره رو البته نمیدونم الان قانون در مورد هیت علمی عوض شده یا نه خودت هم یکم تلاش بکن بخون پزشکی میری دانشگاه میمونی الان حداقل کتابای خودت مسلط باش تست هم کار کن بعد امتحانای نهایی دهمت بخاطر خودت میگم

آره بخدا حتی باباش آورده بود شهر خودش دختره رو البته نمیدونم الان قانون در مورد هیت علمی عوض شده یا ...

عزیزم از تاپیکای قبلت متوجه شدم پدرتون فوت کرده خدا رحمتشون کنه در این مورد من اطلاعی ندارم چون پدرتون در قید حیات نیست نمیدونم درصد شاملت میشه یا نه خودت باید پرس و جو کنی بفهمی