2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خدادای دارم ولی زیاد تیز نیس

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بهترين كاري كه ميتونستم بكنم تزريق فيلر چونه بود

چند سی سی زدی چقدر شد هزینش؟

منم باید بزنم ولی نمیدونم چقدر موندگاری داره یا به صورت میاد اصلا...

برا بعضیا مثل صورت نامادری سیندرلا میشه ادم حالش بهم میخوره با خودم میگم نکنه یوقت اونطوری شم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
چند سی سی زدی چقدر شد هزینش؟منم باید بزنم ولی نمیدونم چقدر موندگاری داره یا به صورت میاد اصلا...برا ...

خوب بايد جاي خوب بري

من تو دو مرحله تزريق كرد واسم

دقيق يادم نيست چند سي سي شد جمعا

فوق العاده بود 

خوبه دو سه سالم ميمونه

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
خوب بايد جاي خوب بريمن تو دو مرحله تزريق كرد واسمدقيق يادم نيست چند سي سي شد جمعافوق العاده بود خوبه ...

فیلری که دو سه سال بمونه اتفاقا کیفیت پایینی داره 

من هردکتری دیدم گفتن فیلرهایی که مدت زیادی میمونن نزنید دیگه نهایتا فکر میکنم 12 ماهه باشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
فیلری که دو سه سال بمونه اتفاقا کیفیت پایینی داره من هردکتری دیدم گفتن فیلرهایی که مدت زیادی میمونن ...

😐

منظورم اينه كه چونه بيشتر ميمونه نسبت ب لب

شما برو از پزشك بپرس

من فيلر خوب ميزنم هميشه

چه براي لب چه چونه

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️