2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 272005 بازدید | 554 پست

بعضی ها چه شانسی دارن که توسط واسطه به بقیه معرفی میشن اون وقت یه سری دیگه باید از خدا بخوان که مهرشون به دل س دیگه ای بیفته.
فرقی نمی کنه جزو کدوم دسته باشیم، فقط خدا کنه ذات خوبی داشته باشیم تا زندگی کسی رو به هم نزنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا تو مراسم میدید من نگاش می کنم دیگه گریه نمی‌کردمثلا بازم خرما رو تعارف کردنی منو رد می‌کرد یه ب ...

وا

طرف شوهرش مرده بود خودش خرما تعارف میکرد این کارو شما باید میکردی.

اسکولمون کردی نه؟؟

چقدر هم ۵ زار ۵ زار تعریف میکنی.انگار این بچه ها هستن دارن قصه میبافن.

با اینکه اسکولمون کردی اما میخونم ببینم آخر داستانو چطور جمع میکنی🤨🤨

ان چقدر بدم میاد از اینایی که قطره چکونی میزارن کاربرا جذب شن پربازدید شن

شما که دنبال پر بازدیدی هستین چرا ادعا دارین که نه دیگه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

هست منم فک میکردم نیس همچین ادمی خودم با لگد دادن یک مورچه گریه و فغان عذاب وجدان ولی واقعا ببین یک ...

آخه بدی هاشون رو گفت !!! 

گفت با مادرشوهرم دسته شدن 

برادرشوهرم رو مینداخت به جونم 

پیش دستی بهم نمیداد

عکس بچه جاریم همه جا بود 

بخاطر اینکه با بهترین پسر فامیل ازدواج کنه با من صمیمی شد 

دلایلش این چیزا بود 

اگر میگفت با شوهرش دست به یکی کردن پولمون رو بالا کشیدن 

رو ماشینمون بنزین ریختن آتیشش زدن 

برادرشوهرم زد با چوب سر شوهرم رو شکوند .با سنگ زدن شیشه های خونم رو آوردن پایین و بچم از استرس داغون شد ،... 

اگر همچین چیزایی میگفت حق با شماست 

اما دلایل استارتر تو هر خانواده ای هست 

حتی بین خواهر و برادر هم بعد ازدواج ممکنه پیش بیاد 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

میشه حالا که پر بازدید شده برای موفقیتم تو کنکور دعا کنین ؟! 

پشت کنکوری هستم دعا کنید امسالم خدا بهم نگاهی بندازه و رحم کنه دوباره بهم فرصت ترمیم بدن ، خیلی بیشتر از قبل امسال زحمت کشیدم دلم نمیخواد همش از بین بره🥲💔

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

به نظر من هر بلایی سرت اومده تقصیر شوهرته 

اگه همون اول که برادر شوهرت بی احترامی کرد باید میزد تو دهنش که راجب زنش اینجوری حرف نزنه اونام دیگه جرئت نداشتن چیزی بهت بگن یا با مادرش حرف می‌زد که به توهم محل بده و به خاطر بی احترامی های جاریت اونم باید حال داداششو می‌گرفت اگرم درست نمیشدن قطع رابطه ولی انگار پشتت نبوده اصلا شوهرت بی عرضه و بی غیرته

موافقم آدم از فوت غریبه حتی ۹۰ سالش باشه ناراحت میشه چطور حتی قطره ای اشک نریخت و سر خاکشم واسع مرده ...

شما برای آدم 90 ساله غریبه ناراحت شو من که آشنام باشه بهم بدی کنه نه یه قطره براش اشک میریزم نه ناراحت میشم 

جاریمو یه جوری شسته بود و پهن کرده بود که تا مدتها تو شک بودبهش گفته بود شوهرت فوت کرده جمع کن برو خ ...

تو واس مشاوره ک دوستت بود رابطه خودتو جاریتو گفته بودی؟؟

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره