2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 242553 بازدید | 519 پست
دقیقا دوتا از جاریهای منم توقع توجه از جانب همسر منو دارنحتی چیزی بمن بگن همسرم میگه حتما تو کاری کر ...

بی کلاسن اینجور ادما یعنی که چی من از برادرشوهرم توقع توجه داشته باشم حتی از برادرم هم همچین توقعی ندارم بعد از ازدواج الویت با همسره. 

اگر خواست بیاد بره قدمش رو چشم اگرم نخواستن خودشون میدونن انشاالله تو خونه خودشون خوش باشن  

داستانتوخوندم یادخودم افتادم وقتی امدم توخونه مردی ک زن داداش روانی گداگشنه داشت ولی من باتموم این حرفاگفتم بهش محبت میکنم شوهرش چون میددونس چ جوموریه بهش محبت نمیکرددلباس نمیخرید ولی بعد یه مدت هرکارشوهرم میکرد برادرشم میرفت برازنش اونکارو میکرد تاکه دیگه زنشو روسرش گذاشت بهترین لباساوسایلا مسافرتاواون هرروز بدترمیشد رقتارش وهرزگیش من هنیشه راهنمایسش مسکردم نصیحت توشخصیت خوب داشتن رفتارخوب توزندگیش کلاهمرو ب کینه گرفت تاگه گذاشتمش کنار خیلی خوبی کردم ولی در جوابش خوبی نخاسم بلکه بدیم نخاسم وای خوب جواب خوبیاموداداخرشم شوهرش توی اتاق باغریبه مردهمسایه ک همسن پدرش بود رو میبینه والان روزای اخرش طلاقشونه ازجیب ماروزی ک عروسش کرد گرفت الانم برای طلاقش دارا میگیره 

فقط میخام بگم کارما کارشو خوب بلده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون اول یه سوال دارم: اونجایی که یه دختر سیکل از خانواده سنتی رو واسه پسر‌امروزی و تحصیل کرده معرفی ...

نه چون بقول خودش میخواسته از تنهایی در بیاد بااین ازدواج. الانم نقش قربانیارو در میاره. 

بی کلاسن اینجور ادما یعنی که چی من از برادرشوهرم توقع توجه داشته باشم حتی از برادرم هم همچین توقعی ن ...

باورت میشه حتی یبار دعوا کرد گقت اگه همسر من فلان چیز رو برام بخره اون طلاق میگیره

قشون کشی کرده بود اصلا

بزرگای فامیل رو جمع کرده بودن مارو هم احضار کردن

رفتم شوکه شدم اصلا...

بهشم گفتم میخوای من طلاق بگیرم تو بیا جای من..

شوهرمم پشتم دراومد و جوابشو داد و چیزی ک قرار بود بخره برام خرید...(ماشین یه مقدار گرون خرید برام)

شما حس خوبی نگرفتی شاید اسی الان حالش بهتره بعدشم قرار نیست کسی ک میمیره کلی بدی کرده چون دستش کوتا ...

من از اون بابت حس بد نگرفتم اصلا با فرد متوفی کاری ندارم. 

حرکت های استارتر به دلم نشست اینکه ریز به ریز حرکات جاریشونو بازگو کردند اینکه از دیدن عکس بچه برادر شوهرشون رو صفحه گوشی مادر شوهرم اینقدر ایشون رو بهم ریخت و در اخر مدعی شدن دانشگاه رفته و شاغل هستند و از این بابت بهشون حسودی کردند.در صورتی که کسی که علم روش تاثیر گذاشته روطوفان نمیتونه تکون بده یه حرف یه حرکت ایشون رو تا مرز جنون رسونده. ـبه نظر من وقتی رو که صرف دیگران کردند رو اگر صرف همسر شون میکردند موفق تر بودند. 

از این نقش قربانی که به خودت گرفتی در بیا. توقعت زیاد بوده. تنهاییاتو از جاری و برادر شوهرت طلب کار بودی. وقتی باب دلت توجه نکردن دشمن شدی و فک میکنی داره تاوان میده. اون تاوان نمیده فقط شوهرشو از دست داده و الانم داره زندگی خودشو میسازه. 

باورت میشه حتی یبار دعوا کرد گقت اگه همسر من فلان چیز رو برام بخره اون طلاق میگیرهقشون کشی کرده بود ...

نادیده بگیر. 

حرز امام جواد بنداز بازو سمت راستت. 

سعی کن تو دیدش نباشی سعی کن جایی که اونا هستند نری. 

افراد حسود انرژی منفی دارند و میتونه رو زندگی تو تاثیر بزاره ـ

گمان میکنم ایت الله بهجت بودند میگفتن باید از افراد حسود دوری کرد خودشونم نتونن کاری کنن این انرژی منفی که ساطع میکنن میتونه شما رو مریض کنه یا افسرده بشید یا از همسرتون سرد بشین 

یکطرفه به قاضی رفتی از دیر جاریم من هم بدترین جاری هستم چون تا وقتی ازدواج نکرده بودم شوهرم تو دستش بود خرید های خونش را با اینکه پولدار بود می انداخت گردنش شوهرن ماموریت های مرزی میرفت  لباس های خودش و بچه هاش را کادو می آورد بعد از عروسی همه این ها ول شد رفتن سفر کادو برام نیاوردن وقتی رفتیم سفر همسرم اومد کادو بخره نذاشتم گفتم  چرا اونا نمیارن ما ببریم گفت توقع نداشته باش اونا عادت ندارن برای من کادو بیارن ولی من باید ببرم همیشه اینطور بوده گفتم بعد از این یاد میگیرن و اینطور شد که من شدم بده و هر جا میکنه بد من را میگه از من شمر ساخته تو فامیل 

از این نقش قربانی که به خودت گرفتی در بیا. توقعت زیاد بوده. تنهاییاتو از جاری و برادر شوهرت طلب کار ...

بله کاملا. 

مصداق همون شعر خود شکن ایینه شکستن خطاست. 

ایشون که رفت همسرشم فوت کرد. 

جاری جدید رو چطور میتونن هضم کنن؟ اونم فردا روز بچه دار میشه مادر شوهر یه عکس از بچه اون بزاره تو صفحه گوشیش این خانم دوباره میخواد قرص اعصابی بشه. به نظرم افراد باید برای درست کردن شخصیتشون درست کردن  یک ادم اروم یک ادم منطقی اول از همه سرشون رو از زندگی دیگران رفتار دیگران گفتار دیگران بچرخونن و فوکوس کنن سمت زندگی خودشون اونوقت میبینن مشکل از دیگران نیست نود درصد مشکل از خودشونه.  

یکطرفه به قاضی رفتی از دیر جاریم من هم بدترین جاری هستم چون تا وقتی ازدواج نکرده بودم شوهرم تو دستش ...

اره ادمای متوقع همیشه غر میزنن و از کم کاری بقیه میگن که اخ چقد ما محبت کردیم ولی جوابمونو فلان طور دادن. حالا بری در بیاری میبینی همون محبتاشونم از سر کنترل گری یا یه نفعی بوده. همین استارتر خودش اقرار کرد که این خانومو معرفی کرد تااز تنهایی دربیاد. بعد رفته تو قیافه که بعدا همه بیان نحویلش بگیرن. از قضا اونا هم نیومدن این بنده خدا دستش تو پوست گردو مونده

بله کاملا. مصداق همون شعر خود شکن ایینه شکستن خطاست. ایشون که رفت همسرشم فوت کرد. جاری جدید رو چطور ...

عزیزم ادمایی که خودشون با خودشوخ دوست نیستن بشدت اون محبتی که خودشون به درونشون نمیدن رو از بیرون طلب دارن. و اگر نگیرن سریع دشمن میشن باهمه. بقول شما چند وقت دیگه جاری جدیدشم یه چیز کوچیک بگه میخواد بیاد تاپیک بزنه که این منو قرص اعصابی کرد. 

در حالی که خودش این همه توجه کرده. هیچ کس تاخود ما نخواییم رومون تاثیری نداره

عزیزم ادمایی که خودشون با خودشوخ دوست نیستن بشدت اون محبتی که خودشون به درونشون نمیدن رو از بیرون طل ...

موافقم هر جا میشینه میگه من از خواهر و مادر براش بیشتر مادری کردم رابطه ام را با خانواده همسرم خراب کرده نمیگم صمیمی بودیم ولی در حد تلفنی ماهی یکی دو بار بودیم که اونم قطع شد من سر و زبان اون را ندارم بی خیالش شدم 

عزیزم نمیگم ناراحت نشدی از رفتارهایی جاریت 

ولی شما هم انگاری بعد از عروسی اونا یادت افتاد برادرشوهرت بهترین پسر فامیل هست احساس میکنم عمدا اون دختر رو معرفی کردی که ازت کم بیاره ولی توقع ذهنیت نشد اون بیشتر تو رو بهم ریخت و دیگه نتونستی از ذهن بیرون کنی خدا بیامرزه برادرشوهرت رو خدا به جاریتم صبر بده ولی شما هم با اینکه گفنی نه ولی در سکوت کار خودت و کردی مشاوره معرفی کردی که میدونستی حوزه تخصصش چی هست 

الان من ۳ تا جاری دارم یکی از یکی بدتر  از کاه کوه میسازن ولی من میگم از شخصیت و شعور پایینشون هست