2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 309729 بازدید | 585 پست
جاریش اذیتش میکرد در اصل ، نه برادرشوهرشوقتی همه خونه مادرشوهر دعوتن نره؟یعنی چی در فضای مشترک قرار ...

ولش کن. همیشه تو نی نی سایت از این فیلسوفها هستند که استخون لای زخمند و مدام می‌خوام بگن ما خوبیم و شما که درد کشیدید ، بدید و عاقل نبودید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاری به هیچی ندارم فقط یچیزی چرا یه مرد باید درمورد زن داداشش فتنه کنه؟؟ قبلا میگفتن خاله زنک باز ...

منتایج برادرشوهر دارم،هر۳تاشون خاله زنک هستن سرهیچ و پوچ منو شوهرمو بجون هم مینداختن.

مثلا عقدبودم آروم احوال پرسی میکردم ولی صدام بلندهست،فقط آروم و با تمانینه، بعد برادرشوهرم میگفت این پز میده. یا مانتوم کوتاه بود بنظرشون،تازانو، میومد ب شوهرم تذکرمیداد،زنتو جم کن بی حجابه، حالا مانتوم تا زانو بود، بنظر اونا کوتاه بود.منم کلا لاغر بودم،اندام برجسته ای نداشتم کلا. تو خیابونم چادر میپوشیدم. بعدشم اصن ب شما چ ک چطور لباس میپوشم، شوهرم باید از اونا درمورد لباس من نظر می‌پرسید انگارخودش عقل نداره، مثلا برادر شوهرم ب شوهرم میگفت بیرون میرید بخاری هارو خاموش کنین ک گاز نسوزه، حالا وقتی وارد خونه میشدی از سرما یخ میزدی، بچه هام مریض میشدن، خلاصه ک سر آب خوردنشون نظر میدادن،البته شما فکرکنید وقتی برادرشوهرام اینطوری آن، پس خواهرشوهرام چطوری ان.. 

اینی که تو تعریف کردی یه مجرد دیگه تور میزنه بهتر از قبلی با اینهمه سیاستی که داره

نه عزیزم دیگه از این خبرا نیست

گفتم که شوهر خوبی کرده بود و خیلی‌ها رو دق میداد و فخر میفروخت حتی مادر خواستگارش می‌گفت ما اینو اصلا اینجوری نمیدونستیم خداروشکر قسمت پسر من نشد

الان هم می‌گه خواستگار پسر مجرد پزشک داره ولی قصد ازدواج نداره 

اصلا برام مهم نیست راست می‌گه یا دروغ چون دیگه هیچ نقشی تو زندگی من نداره 

اصلا نمی‌تونمهنوزم که هنوزه یاد کاراشون میفتم گریه می‌کنمخیلی سخت بود اونا فامیل بودن و من تنها

به نظرم هیچوقت نبخش 

تازه به دوران رسیده کاری کرد برادرشوهر بی جنبه ت خودشو نشون بده 

نبخش بخاطر تمام ناراحتی های اعصابت 

اونم اون دنیا باید عذاب بکشه 

چون خودش انتخاب کرده بد باشه 

چرا تا میمیرن همه میگن بخشیدشون 

مسخرست ب نظرم 

این حرف از روی مهربونی نیست از نادونیه 

منم واسطه یه ازدواج بودم گفتم دختره خونه باباش خوشش نیست باباش بداخلاق وبد دهنه خرجشون نمیکنه اینو بادوستم لقمه گرفتیم واسه برادرشوهر دوستم نزاشت یه سال بشه ازین رو به اون رو شد منم چندساله بادختره قهرم دوستمم چون جاریشه به زور فقط یه سلام وعلیکی باهم دارن درهمین حد توروخدا واسطه ازدواج هیچ کسی نشین چون بعد شما فقط فوش میخورین منکه خیلی پشیمونم

مثلا تو مراسم میدید من نگاش می کنم دیگه گریه نمی‌کردمثلا بازم خرما رو تعارف کردنی منو رد می‌کرد یه ب ...

اااه من از اینجا نمیخونم نوشتم که مجبور شم برم بیرون!

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

منم شرایطم تقریبا مثل تو هست

ما هم دختر به پسر خواهر شوهرم معرفی کردیم 

حالا همون دختر طوری رفتار می‌کنه انگار اون منو شوهر داده

خیلی خودشو گرفته و دوران اوجشه 

دقیقا مثل جاری تو هست رفتارش

هر چی تعریف کردی برام آشنا بود چون خودمم تجربه کردم

من که واگذارش کردم به خدا

همش میگم کاش معرفی نکرده بودیم حالا برام شاخ شده

کاربر سال ۹۶
دوستان از من به شما نصیحت هیچ دختری رو به هیچ پسری معرفی نکنید نکنید نکنید نکنید و نخواهید کنید ...

چه عجیبه که این همه آدم لایک کرده‌اند و از افزایش محردی هم گله دارند!

اگر انسانهای مهربون و فهیم، دختر و پسرها رو به هم معرفی نکنند، پس چطور دخترها و پسرهای خوب با هم آشنا بشن؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
منم شرایطم تقریبا مثل تو هستما هم دختر به پسر خواهر شوهرم معرفی کردیم حالا همون دختر طوری رفتار می‌ک ...

اگر بدونی من براش چیکارا که نکردم چون بلد نبود دلم می‌سوخت ولی نمک نشناس بود 

علنی میرفت به بقیه می‌گفت چرا حرفاتونو به این میزنید باید به من بگید ما فامیل هستیم گوشت همو بخوریم استخوان همو دور نمیندازیم

حالا این آدم تحمل حتی سلام کردن من به شوهرش رو داشت؟

خلاصه اینکه هر چقدر بزرگای فامیل در و همسایه جمع شدن و حرف زدن برادرشوهرم گفت مشاوره هم رفتم گفتن ای ...

آخیییش😍😍😍

یعنی تا دقیقا آخر داشتم سکته میکردم نکنه بجای دوست دخترش اونو بگیره.

اسی دمت گرم نزاشتی پسره بدبخت شه و رلش دلشکسته‌.

یه عمر باید دعات کنن این دعا😅

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱