2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 262955 بازدید | 546 پست
ارستارتر جان. من حس خوبی از پیام های شما نگرفتم چون معلومه این دو نفر یا هرکس دیگه ای در زندگی شما ن ...

ایشون همچین حرفی رو نزد!! نگفته برادرشوهرم محبت نمیکرده بهم..

گفته مدام بینمون بحث و دعوا درست میکرد.و اینکه این خانم بهش بی احترامی میکرد توی جمع.خب طبیعیه این رفتارا ادم رو ازرده میکنه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
ایشون همچین حرفی رو نزد!! نگفته برادرشوهرم محبت نمیکرده بهم..گفته مدام بینمون بحث و دعوا درست میکرد. ...

یک بار دوبار سومین بار باید ادم خودش به فکر احترام و شخصیتش باشه. 

در جایی که بهش خوشنمیگذره بی احترامی میشه حضور پیدا نکنه. بالاهم. چند بار ایشون مدعی هستند در دخل و خرج خونشون برادر شوهر دخالت میکردند خب این به وضوح نشون میده ایشون در خونشون رو باز گذاشتن تا هرکس بیاد ناخنکی بزنه و بره. 

و اینکه ریز به ریز حرکات جاری رو بازگو میکردند عقل سلیم حکم میکنه کسی که نه ابم از اون میاد نه نونم چرا باید اینقدر در ذهنم بزرگش کنم؟ چرا باید اینقدر ضعیف النفس باشم بادیدن عکس بچه برادرشوهرم رو صفحه گوشی مادر شوهرم منو به قرص اعصاب بکشونه. بعضی وقت هاهم باید خودمون بشکنیم اینه شکستن خطاست. 

الان ایشون دوباره جاری دار شدند امروز فردا یه بچه به دنیا میاره اگر یه موقع مادر شوهر عکس بچه اونو بزنه به دیوارش بزاره رو صفحه گوشیش دوباره ایشون میخواد به مرز جنون برسه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط دارم فکر می کنم چه قدر دنیا بی وفاس ما فکر می کنیم اب حیات خوردیم یهو چشم باز می کنی می بینی عمرت تموم شد ارزش این همه کل کل و بدی و نداره برادرشوهر شما اگر می دونست ناگهانی و انقدر زود به خونه آخر میرسه شاید تو رفتارش تجدید نظر می کرد 

بله گرده خودت تعجب میکنی خواهر شوهر من رفته بود پیش دعا نویس گفته بود دعا بده اینا جدابشندبعد دعا ...

اره دقیقا حرفتو قبول دارم هرکسی هرکارمیکنه باید جواب بدیشو خودش ببینه ن بچه های بی گناهش.

من برادرشوهرم باشوهرم منو الکی سرهیچو پوچ کتک زدن.تو شهرغریب بودم،گفتم نکن ک سر بچه ت میاد منو غریب گیر آوردین و تنها، گفت من دختر ب غربت نمیدم، دوماه بعد دختر ب غربت داد.ولی من دعامیکنم خدا سر بچه اش نیاره آخه گناداره،دخترخوبیه، گناه پدر رو نباید سر بچه نوشت

نه ربطی به واسطه شدن من نداشتدختر با سیاستی بود خیلی هوامو تو مجردیش داشت تو جمع همش پیش من بود بعد ...

منم دقیقا شرایط تو رو داشتم با این تفاوت که جاریم میخواس لاغر کنه خودشو شیشه زد و دوچار توهم شد و به همسرش تهمت ناروا زد و طلاق گرفت 

الانم تو توهمه 

من هرگز حلالش نکردم 

نه خودش نه برادر شوهرم .واگذارشون کردم به خدا

از اسمش هم میترسم 

وقتی قلبم نمیتونه ببخشه وقتی مغذم هنوز از یادشون سوت میکشه چطور ببخشمشون 

وقتی تو اوج جوونی بهم فخرفروشی میکرد و اشکامو در میاورد 

چطور ببخشمش

بخشش کار زبان نیست کار قلبه 

که سالهای سال این قلبو شکوندن و هنوز جای زخماشون التیام نیافته

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
یعنی هر کسی دیدم واسطه ازدواج شده باهاش لج میشن

خود واسطه خیلی جاها دخالت بیجا میکنه دخترخالم منو به دوست شوهرش معرفی کرده بود انتظار داشت ما هر حرفی میزنیم یا هرقراری میذاریم بهش بگیم.اگه بدونی چه کار کرد وقتی فهمید باهم قرار گذاشتیم

من اگه بگم یه کتاب میشه از خواستگاری من که گفت این دختره زشته!تو روی خودمم اومد گفت من خواستگاریت او ...

کی اینارو گفت عزیزم.. واقعاانسان اینارو گفته؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

نمیدونم هر چی بود خیلی عذاب کشیدم و سر خاکش هم گفتم برای من و تو رفت اون دنیا

منم دردهای تو رو کشیدم. حتی خیلی بدتر.با این تفاوت که مال من دو تا برادر شوهرم بودند. چه قدر فامیل من رو به خاطر دروغهاشون و تهمتهاشون طرد کرد و تنها شدم. آخه ازدواجمون فامیلیه. چه قدر از شوهرم کتک خوردم با این که میدونستم من بیگناهم ولی می‌گفت چرا به خاطر وجودت خانوادم باید عذاب بکشن؟.  اوووووووه بخوام بگم کتابه. حالا سالها می گذاره. من رابطم خیلی کم شده باهاشون. کار پیدا کردم. یه کم زخمه‌ای جسم و روحم کم شده. شوهرم پشیمونه ولی من دیگه نسبت بهش سرد شدم.

دو تا برادر شوهرم معتاد شدن به شیشه و ....

یکیشون مدام خیانت می کنه. زندگیشون تو فقر و فلاکته . مادر شوهرم مثل یه موجود مریض گوشه ی خونه. خیلی تاوان دادن. خیییییییلی

نمیدونم هر چی بود خیلی عذاب کشیدم و سر خاکش هم گفتم برای من و تو رفت اون دنیا

ببخش تا فراموش کنی وگرنه از یادت نمیره هرگز

وقتی دیگه نیستن بهت آسیب بزنن خودت به خودت آسیب نزن عزیزم 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
ارستارتر جان. من حس خوبی از پیام های شما نگرفتم چون معلومه این دو نفر یا هرکس دیگه ای در زندگی شما ن ...

هرچقدر لایک کنم کمه 

بااحازت اسکرین میگیرم تو بعضی تاپیکا لازم میشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

افتخار که نداره عزیزم ولی اگه یه وقت اشتباه بکنی دل کسی رو بشکنی میدونی که باید اون دنیا جواب گو باش ...

اتفاقا خیلی جالب گفتین حرفو که بندازی زمین صاحبش برمیداره . پس طبق فرمایشات خودتون لابد کسیکه از دروغگوها دفاع کنه پس خودشم لابد.‌‌‌‌...

عجیبه واقعا اومدید سایت تبادل نظر و نظر میدید بقیه را پند و اندرز میدین نشناخته قضاوت میکنید بعد بمن میگید من هر چی بهتم بستم ولی تو جوابمو نده !کسیکه که به حرفاش اعتقاد داره از جواب و حساب باکیش نیست! کاش اقلا خودمون به حرف خودمون عمل کنیم...

طرف اومده میگه شوهرم برام دنا خریده بعد پریشب تاپیک زده دکتر اومده خواستگاریم برم یا نه؟ بعد تابستان تاپیک زده بیاین مدل شنیون عقد کنانمو ببینین!!! بچه ها دیشب میپرسن جدا شدی؟ میگه نععععع خدا نکنه!!!! اومده رسما به شعور بقیه توهین میکنه مام‌گفتیم عزیزم خودتی!