2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 107626 بازدید | 336 پست

دلم برا جاریت سوخت خوبه ک دیگه جاری شما نیست ازخانوادتون اومد بیرون انشالله بهترینها نصیب خودش و بچش پروردگار هم به شما ی قلب سفید و بی کینه و حسادت بده اون خرما ک گفتی بهتون تعارف نکرد و حین خاکسپاری گریه نکردین گویای ماجرا بود ریپ نزن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خوش به حالت آهت گیراس

من و مامان و خواهرم خیلی در حقمون ظلم شد آهمون دامن کسیو نگرفت

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من یه جاری دارم دقیقا همینطوریه 

قونیه و‌خویش شونه باور کن شیطان رو درس میده منم اصلا حلالش نمی کنم 

کاش منم زنده بمونم و ببینم   تقاص بد جنسیشو چه جوری پس میده

الان که خیلی خیلی عالی داره پادشاهی میکنه

هوم

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

آهان چون تو رو اذیت کرده بودند مُرد زنه بیوه شد 

از معصومانی؟

ولمون کنید اقا

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

منیکه جاریم مثل جاری شماست خستم کرده بر ذات بد لعنت

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من دانشگاه رفتم و شاغل شدم نفرت این زن و شوهر بیشتررر شد و خونمو تو شیشه کرده بودن نگاه‌های پراز نفر ...

پس خودتم دانشگاه نرفته بودی ..آخه یه جوری گفتی جاریم دانشگاه نرفته بود خونه پدرش ...و برادر شوهرم امروزی بود

اونجور که من از پیامات فهمیدم،چون شما شما انتخابش کرده بودی باید تا ابد مدیون می موند

علت فوت شوهرشم بدی کردن به شما بود

کاش جاریت اینجا بود

اونم حرفایی برای گفتن داشت

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

استارتر هم مثل جاری منه 

وقتی باشوهرم ازدواج کردم 

قبلش شوهرم روزانه غذای این جاری و شوهرشو تامین میکرده .با وجود تمکن مالی طرف مقابل .

کلا در خدمتشون بوده .

من اومدم و سریع حامله شدم کلی کار داشتم دانشگاه و شغل شوهرم کلا سرگرم زندگی شد 

یهو جاریم گفت تو اینو بردی 

منم گفتم بیا ببرش پس 

خدا وکیله کاری بسرم آوردن که با پسرم وسایل جمع کردم رفتم خانه بابا 

گفتم یا اذیت ها رو تمام میکنید یا برنمیگردم