2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 318468 بازدید | 587 پست
البته کاش حرفای جاری هم می‌شنیدیم که استارتر رفتارش چجوری بوده همیشه میگن هرکی یه طرفه به قاضی بره ر ...

من استارتر رو با تمام وجود درک میکنم با اینکه من عروس کوچیکه هستم و همیشه حق رو به عروس کوچیکترها میدم

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
من استارتر رو با تمام وجود درک میکنم با اینکه من عروس کوچیکه هستم و همیشه حق رو به عروس کوچیکترها می ...

من خودمم عروس کوچیکم اما جاری عقده ایم که با زبونش هیچی برای خواهر شوهر و مادر شوهر نزاشته رو و صد بار باهاشون دعوا کرده رو جوری باهاش رفتار کردم که تو این هشت سال هنوز جرعت نداشته که بی محلی کنه 

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شک نکن برادر شوهرتو کشته😐یا خودکشی کرده از دستش

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

من خودمم عروس کوچیکم اما جاری عقده ایم که با زبونش هیچی برای خواهر شوهر و مادر شوهر نزاشته رو و صد ب ...

والا ما تو یه ساختمون هستیم بعدم جاریم بشدت عوضی بود بشدتتتت کنار هم زندگی کردن شرایطش خیلی فرق داره بعدم جا ی که از آدم پایینتر باشه خیلی تلاش می‌کنه ادمو زمین بزنه من اسی رو درکش میکنم خصوصا که شوهر بی زبون هم باشه شما صدردصذ شوهرت پشتته

البته کاش حرفای جاری هم می‌شنیدیم که استارتر رفتارش چجوری بوده همیشه میگن هرکی یه طرفه به قاضی بره ر ...

آخه برادر شوهر کوچیکش مجرد بوده چرا باید بیاد زن برادرشو بگیره مشخصه چقدر ساده بودن 

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

جاریمو یه جوری شسته بود و پهن کرده بود که تا مدتها تو شک بودبهش گفته بود شوهرت فوت کرده جمع کن برو خ ...

هیچ وقت ی مشاور اینطوری صحبت نمیکنه

شما از ی جای دیگه داری میسوزی

حسادت رو بزار کنار

افتخار میکنی ک تو مراسم ختم برادر شوهر جوونت گریه نکردی؟🤐

ناراحتی ک بهت چایی تعارف نکرده بعد سر این انقدر کینه داری؟

حتما یه تراپی برو 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

اوووه جاری و برادرسوهر کا اینقدر نباید بهشون فکر کرد و تو زندگیت تاثیر بزاره خیلی سخت میگیری اصلا من اینقدر فکر نمیکنم به جاری هام فقط سلام خداحافظی میکنیم 😄

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

شااید بااااااورتون نشه ولی حرف های استارتر رو کااامل درک کردم 

جاری هفت خط ادا اصولی بدجنس پر فتنه نداشتین که بفهمین این بدبخت چی کشیده 

هر کی هم خیلی داره میتازونه به اسی خودش در حد همون جاریه  س 

من دو تا جاری داشتم که کلی آزار روحیم کردن جفت شون رو خدا نشوند سرجاش درحدی که یکی شون اومد التماسم کرد که بگو من چیکار کنم حلالم کنی 

زمین خییییلی کرده و خدا بسیار عادله

😂😂😂حتما بعدش هم واسطه ازدواج با اونیکی بردارشوهرش میشد اینا زنگ نزدن یه تسلیت بگن به استارتر برای ...

چقدر بی چشم و رو آن خانواده شوهرت اینا انگار گشنه خیرات بابای مرحومت بودن

من استارتر درک نکردم ولی شما رو درک کردم شرایط شما متفاوته 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

من کاری به هیچی ندارم فقط یچیزی 

چرا یه مرد باید درمورد زن داداشش فتنه کنه؟؟ 

قبلا میگفتن خاله زنک بازی واسه زناس 

این وسط مردا چرا اینجوری شدن؟؟

شوهر من اگه بهش بگم شهاب ستگ افتاده تو حیاطمون ،میگه اها و میره میخوابه ،تااین حد از حرف زدن بیزاره چه برسه درمورد زن داداشش و ........ 

حالم از شخصیت همچین مردایی بهم میخوره 

چقدر بی چشم و رو آن خانواده شوهرت اینا انگار گشنه خیرات بابای مرحومت بودنمن استارتر درک نکردم ولی شم ...

مرسی عزیزم ♥️ خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

جالب اینه پنج شنبه ها میرن قبرستون رو مزارها رو نگاه میکنن ببینن کی خیرات چی آورده برای عزیز فوت شدش! چجور عزاداری می‌کنه که بعداً برن پشت سرش صفحه بزارن تا این حد شخصیت پایینی دارن 

شهرمون کوچیکه همه تقریباً همو میشناسنن

😂😂😂حتما بعدش هم واسطه ازدواج با اونیکی بردارشوهرش میشد اینا زنگ نزدن یه تسلیت بگن به استارتر برای ...

بگو  بابام مرده بوده ،مکه نرفته بوده که از سر دلخوشی بهتون غذا بدم 

وای وای وای چقدددددد نفهم یاخدا